reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

reklama
a u nas dzisiaj i wczoraj jak na zlosc zimno:wściekła/y:snieg w gorach spadl i przez to takie zimne powietrze,ze :szok:hm ale lanie woda oczywiscie tradycyjne,jak w Polsce,bo tu takiego zwyczaju nie ma:no::-p
no dziewczyny,koniec swiat powracamy na forum...;-):tak::-)

Witam i ja

Święta jak to święta zleciały szybko i tyle. Wczoraj cały dzień w rozjazdach. Najpierw zjedliśmy śniadanie z teściami, potem pojechaliśmy na obiad do moich rodziców, potem do mojego jednego brata, do drugiego ( rozdaliśmy od razu zaproszenia na komunię) i na wieczór dopiero wróciliśmy do domu.

Dzisiaj troche tylko się polaliśmy wodą, na szczęście nieco się ociepliło, bo wczoraj rano to śnieg leżał :szok:
A teraz jeszcze posiedzielismy z bratem K. i szwagierką, troche podrinkowałam (bo wczoraj to za kierowce robiłam ;-)) i dzionek minął a teraz wracamy do normalności :-)

zagladam,zagladam a tu pustki???
:szok::szok::szok::szok::szok:

u nas deszczowo,zimno brrrr:-pposprzatalam,teraz kawke pije i bb:-p
mezus przed chwilka wpadl,spakowal sie w walizke i wyjechal do pracy na kilka dni,wiec nocki samotne;-):crazy:ale to dobrze,bo dzisiaj zawitala @,nie bedzie kusic:-p

dziewczyny odzywajcie sie!!!!!

cześc dziewczyny!!
cześc Zytko , u nas dzisiaj padał deszcz i grad ale mimo to ciepło, dzień spędziliśmy na dworku bo mała chciała wypróbowac nowy rowerek. tak więc zaraz spanie bo jest zmęczona.

juz po swiętach więc czass na bb, ale i ja wchodzę a tu cisza! mamusie co u was???? odzywajcie sie.

Edysiek a kiedy ty masz to wesele?? jakoś nie długo, nie- kreacje gotowe macie z Angelą to teraz tylko wymyślanie fryzur wam zostało. oczywiście czekam na foto z efektem końcowym.:-);-)

Witajcie dziewczęta :-) Co tam u Was, czytam,że święta udane. U nas też, ale dopiero nie dawno usiadłam do kompa bo najpierw awaria kompa i byłam odcięta od świata ,potem wspomniane święta a teraz jest jeszcze mąż na urlopie więc częsciej czytam niż piszę. U nas dziś pogoda piękna więc tylko korzystać :rofl2: Pozdrawiamy serdecznie :happy:

Witam :-)
U nas pogoda do bani, zimno deszcz leje :wściekła/y: Gdzie ta wiosna :crazy:

A na wesele idziemy już w sobotę. Jakoś mi sie nie chce, w sumie to od samego początku mi się nie chciałi, bo nie lubię takich imprez. No ale jakos to przeżyję :-p

Bry!
Z poranną kawą zasiadam.
Mały dziś wstał o 6:30, pogoda nie nastraja do niczego.... Mogło by być już ciepło i w końcu wiosennie.
Kupiliśmy w końcu rolety oraz farbę do malowania przedpokoju <będzie fioletowy :-D>, więc znów czeka mnie mała batalia remontowa :dry:. Choć najbardziej cieszy fakt, że już powoli i będzie już koniec z tymi remontami i remoncikami :tak:.

Wklejam Wam zdjęcie mojej psiny :-)
Zobacz załącznik 455076Zobacz załącznik 455078

reklama
witam wpadam sie przywitac swieta jak zawsze mineły szybko. wczoraj zaliczylismy szczepienie na szczescie nie miał goraczki i bez problemu chodził dzis jednak nózka jest jeszcze bardziej zaczerwieniona niz wczoraj ;/
Edysiek Ty w sobote wesele a ja na panienskie maz znów ma focha ale nie wyobrazam sobie nie isc na panienskie mojej kochanej kuzynki a zarazem chrzestnej Wojtusia. zreszta panny to tam beda tylko 2 same mezatki i dwie z tego juz sa mamami to sie nazywa panienskie :-D

Do góry