reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

reklama
Witajcie!
Przepraszam że mnie nie było tak długo ale raz na jakiś czas muszę odpocząć od bb i dobrze mi to zrobiło a poza tym nie zawsze mam czas na bb :shocked2:
Na szczęście teraz mam kilka dni wolnego bo święta więc postanowiłam do was zajrzeć :tak:

Życzę wam zdrowych i wesołych świąt wielkanocnych,bogatego zajączka,smacznego jajeczka i oczywiście mokrego dyngusa :-):-D

Co u was dziewczyny???

Helloł
Zaginęłam w Akcji,
Mam nadizęje, że święt były udane a dzisiaj będzie prze mokra zabawa w dyngusa....
ja sie ewakuowałam bez młodego od mamy :-) więc lanie wodą spocznie na głowie mojej bratowej i bracie :-) pewnie jak przyjadę to i tak swoją ilość wody zaliczę...Fanta ja chyba tez sie zdecyduję na psiaka ale dopiero jak wszystko z praca się wyjaśni, shitzu się boję bo ciut większe i więcej czesania :-D
Udanego Dyngusa :-) i regeneracji sił po świętach życzę tym którzy jutro muszą iść do pracy

reklama
Witam się w poniedziałek!
Wczoraj po południu pobyt u teściów, mały zadowolony, bo zająć przyniósł kolejkę :-D więc nie mam dziecka ;-). Dziś się lenię i odpoczywam.
Felidae, psa będę ścinała jak już zmieni sierść na dorosłą :tak: i na krótko :tak:. 3mam kciuki by się wszytko z tą pracą ułożyło :tak:.
Spokojnego lanego kochane :tak::-)

Do góry