reklama
89gwiazdeczka89
Fanka BB :)
dla Was i dla Waszych rodzin najlepsze życzenia Wielkanocne
Zdrowia,szczęścia i radości
niech wam uśmiech w sercach gości
a zajączek piękny, biały
niech przyniesie koszyk cały
jajek złotych, kolorowych
i miłości cały worek.
niech wam uśmiech w sercach gości
a zajączek piękny, biały
niech przyniesie koszyk cały
jajek złotych, kolorowych
i miłości cały worek.
Edysiek
odkrywca
Pisanych jajeczek,
wierzbowych bazieczek,
kiełbasy święconej,
dużo chrzanu do niej,
baby polukrzonej,
kukiełki plecionej,
Zmartwychwstania w duszy
i wiosny po uszy.
wierzbowych bazieczek,
kiełbasy święconej,
dużo chrzanu do niej,
baby polukrzonej,
kukiełki plecionej,
Zmartwychwstania w duszy
i wiosny po uszy.
Z
zyta
Gość
Obfitych Lask i Blogoslawienstw
od Chrystusa Zmartwychwstalego
oraz pelnych pokoju
Swiat Wielkanocnych
z radosnym "Alleluja"!
Smacznego jajeczka
i kruchego ciasteczka!
Wesolego,rodzinnego
swietowania
i biesiadowania!
od Chrystusa Zmartwychwstalego
oraz pelnych pokoju
Swiat Wielkanocnych
z radosnym "Alleluja"!
Smacznego jajeczka
i kruchego ciasteczka!
Wesolego,rodzinnego
swietowania
i biesiadowania!
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Witajcie!
Przepraszam że mnie nie było tak długo ale raz na jakiś czas muszę odpocząć od bb i dobrze mi to zrobiło a poza tym nie zawsze mam czas na bb
Na szczęście teraz mam kilka dni wolnego bo święta więc postanowiłam do was zajrzeć
Życzę wam zdrowych i wesołych świąt wielkanocnych,bogatego zajączka,smacznego jajeczka i oczywiście mokrego dyngusa :-)
Co u was dziewczyny???
Przepraszam że mnie nie było tak długo ale raz na jakiś czas muszę odpocząć od bb i dobrze mi to zrobiło a poza tym nie zawsze mam czas na bb
Na szczęście teraz mam kilka dni wolnego bo święta więc postanowiłam do was zajrzeć
Życzę wam zdrowych i wesołych świąt wielkanocnych,bogatego zajączka,smacznego jajeczka i oczywiście mokrego dyngusa :-)
Co u was dziewczyny???
Helloł
Zaginęłam w Akcji,
Mam nadizęje, że święt były udane a dzisiaj będzie prze mokra zabawa w dyngusa....
ja sie ewakuowałam bez młodego od mamy :-) więc lanie wodą spocznie na głowie mojej bratowej i bracie :-) pewnie jak przyjadę to i tak swoją ilość wody zaliczę...Fanta ja chyba tez sie zdecyduję na psiaka ale dopiero jak wszystko z praca się wyjaśni, shitzu się boję bo ciut większe i więcej czesania
Udanego Dyngusa :-) i regeneracji sił po świętach życzę tym którzy jutro muszą iść do pracy
Zaginęłam w Akcji,
Mam nadizęje, że święt były udane a dzisiaj będzie prze mokra zabawa w dyngusa....
ja sie ewakuowałam bez młodego od mamy :-) więc lanie wodą spocznie na głowie mojej bratowej i bracie :-) pewnie jak przyjadę to i tak swoją ilość wody zaliczę...Fanta ja chyba tez sie zdecyduję na psiaka ale dopiero jak wszystko z praca się wyjaśni, shitzu się boję bo ciut większe i więcej czesania
Udanego Dyngusa :-) i regeneracji sił po świętach życzę tym którzy jutro muszą iść do pracy
reklama
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Witam się w poniedziałek!
Wczoraj po południu pobyt u teściów, mały zadowolony, bo zająć przyniósł kolejkę więc nie mam dziecka ;-). Dziś się lenię i odpoczywam.
Felidae, psa będę ścinała jak już zmieni sierść na dorosłą i na krótko . 3mam kciuki by się wszytko z tą pracą ułożyło .
Spokojnego lanego kochane :-)
Wczoraj po południu pobyt u teściów, mały zadowolony, bo zająć przyniósł kolejkę więc nie mam dziecka ;-). Dziś się lenię i odpoczywam.
Felidae, psa będę ścinała jak już zmieni sierść na dorosłą i na krótko . 3mam kciuki by się wszytko z tą pracą ułożyło .
Spokojnego lanego kochane :-)