reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

niunia Witam ;-) po Twoim poście widać, że jednak chcielibyście drugiego dzieciaczka ;-) nic na siłę, może po prostu się wyluzujcie a przyjdzie nieoczekiwanie :-)

reklama
Vegas mój pije herbate zwykłą z cytryną koniecznie, albo herbate granulowaną, kubusia rzadko bo za dużo kup po nim robi i ja sie stresuje czy aby to nie biegunka. Kakao odpada, mleko tak samo...

Kacper mi spi, a propo picia, zasnął po trzeciej butelce herbaty... dla niego studnia to mało:/ mógłby nic nie jeść ale picie to musi byc.
Pochwale wam sie moim tortem:-p tylko uwaga przymknijcie oko na burdel na stole bo robiłam zdjecie na szybko:-p
2011-05-07 07.58.24.jpg

rox wątek nie posiada moderatora:-p
anetka asheara zazdroszcze wam ze sie tak spotykacie ja tez tak chce!!

Umi łaaał ale cacko sama wykonałaś? jestem pod wrażeniem ;-)

Co do spotkań BB-mowych to ja mam tylko Paulę,ale teraz rzadko Nam się udaje spotkać, pogoda lipna i obie musimy dojechać 30km a żadna nie posiada prawa jazdy więc to nie lada wyczyn z dzieciurami.

My dzisiaj cały dzień kisiłyśmy się w domu przez deszcz mam w głębokim poważaniu taką wiosnę :dry:

kaamaa tak sama, ale nie jestem zadowolona ze smaku bo cos mi sie biszkopt nie udał, ale goscie zjedli i nic nie mówili, dzwoniłam do nich, ale jeszcze wszyscy zyja:-D

Umi oni żyją tylko ciekawe czy kibelek nie ucierpiał :-D:-D
Żartuję oczywiście, na pewno było dobre, tylko Ty głupoty gadasz.

I tak podziwiam, ja tortu nigdy nie odważyłabym się zrobić.

kaamaa napisze tak ja i moja mama to czułysmy reszcie nie przeszkadzało, ale ja to w ogóle zawsze wybredna byłam:-D. A no kibelek kurcze my mamy jeden:szok: ale jak cos to Kacpra pampersy pożyczymy:-D
To był mój pierwszy tort:-p

umi tort świetny!!

Jak już się chwalimy tortami to i ja pokażę jaki Zuzia miała w tym roku torcik urodzinowy ;-)

Umi liczysz że Twój tyłek wlezie w pampersy Kacpra? :-D mamy podobne gabaryty i coś mi się wydaje że pampers Julki mógł by mi jedynie za stringi robić :-D

Anetka świetny tort :tak: to masa cukrowa czy z pianek?

reklama
anetka super torcik:-) piękny ci wyszedł i na pewno był pyszny
kaamaa:-D hm ja raczej myslałam o tym ze w pampka bede łapac bo jak bym załozyła to tak jak pisałaś stringi choc nie wiem czy by nawet i na to starczyło:-D

Do góry