reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pojedyncze Mamusie- Rozmowy Mam Jedynaków

Felidae kurtka sliczna,podoba mi sie i wyglada na dosc ciepla...tylko szkoda,ze nie ma tej zaszewki na szczycie zamka,tak jak piszesz,a wiem,ze jest to niewygodne...ja teraz jak kupuje cos na zamek,zwracam na to uwage:tak:
Przykro z powodu zachowania twoje taty...
andzia111 piesek mial ponad 16lat:szok:to musieliscie sie bardzo wszyscy przyzwyczaic do niego...przykre,ze tak musialo sie stac,ale tak to juz jest...
Edysiek gdzie ty jestes??????
fanta20062,femme fatal,aga.k,rox co u was?
My jestesy w domku,deszcz,zimno,wiatr....brrrr

reklama
Witam weekendowo
Zyta jestem :-) Jakaś cisza ostatnio była to nie pisałam, bo nie za bardzo lubię sama ze sobą gadać. Chociaż zdarza mi się :-D

Już po pracy i mam już weekend. A że w poniedziałek 2 zmiana to całkiem długi. Na razie planów brak.
Felidae całkiem fajna ta kurtka. Ja wczoraj już musiałam prać nową kurtkę Angeli, bo umazała czymś. A zaledwie kilka razy zdąrzyła założyć. Oby tata oprzytomniał zanim będzie za późno :-(
Andzia przykro mi z powodu psiaka.

Dzięki dziewczyny. Z Tatą fakt przykre :-( miałam bardzo mieszane uczucia...bo nieźle mi dal w kość przez całe, życie. O czasie ciąży nie wspomnę...a jednak tak jak piszecie to mój tato...

Andzia wiem o czym piszesz. Ja swojego psa musiałam uśpić po 18 latach i to był jedyny raz kiedy szedł do weterynarza i nie opierał się...był już tak zmęczony że chyba nie miał sił walczyć :-:)-(brrrr Straszne doświadczenie jak by odszedł człowieczy członek rodzinuy
pędzę do mamy musimy zawieź jej nowy monitor do kompa i wsadzić jedną część żeby lepiej chodził :nerd: jestem <----niebieska w tych sprawach ha ha dobrze, że mąż komputerowiec z zamiłowania...

witam sie sobotnio!tak na chwilke;-)ide obiad ugotowac:tak:potem na male zakupy,mialam miec wszystko a tu zawsze jak zwykle czegos brak...Mialam zaplanowane dzisiaj pierogi z kapusty,bylam pewna ze mam grzybki,a okazuje sie,ze...:no::no:a przy okazji rozejrze sie za jakas cieplejsza kurtka dla mojej corci,jeszcze nie jest u nas tak zimno wiec bardzo sie nie spiesze.Dziewczyny zycze milego weekendu...

Felidae przykro mi z powodu pieska :-( Ja też za bardzo nie znam się na komputerach, ale jednak chyba lepiej od mojego K ;-) Na pewno jestem lepiej obeznana w obsłudze, bo w pracy siedzę 8 godz. przy kompie, więc siła wyższa :-)
Zyta u nas już na tyle zimno, że Angela do szkoły już chodzi w zimówce.
Dzisiejszy dzień minął mi na sprzataniu, a potem jeszcze upiekłam karpatkę (której nie będę jadła:-p)

To ja powracam do wątku...
Bo właśnie tak się zastanawiamy nad braciszkiem czy siostrzyczką...
Rozmowy są bardzo luźne, ale mam do Was pytanie, mianowicie, z Waszego punktu widzenia jaka jest najbardziej właściwa różnica pomiędzy rodzeństwem? I czy płeć ma tu znaczenie?
:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Dobramamaewa nie wiem, czy w dobrym wątku pytasz, bo my nie za wiele wiemy na ten temat :-p Może podpytaj gdzieś na wielodzietnych, mamusie będą lepiej rozeznane :tak:
Jeśli chcecie drugie dziecko, to chyba nie ma na co czekać. Mi się wydaje, że jednak mała różnica wieku jest lepsza, bo po prostu dzieciaki będą się ze sobą bawić bez względu na płeć. Przy wiekszej różnicy dzieci różnej płci nie będą miały już tyle wspólnego ze sobą. Wiem, bo mam 2 starszych braci ( o 4 i o 11 lat ) i dogadywaliśmy sie dopiero jak byliśmy już niemal dorośli.
Kobitki co tam u Was? Ja czekam aż Angela wróci ze szkoły i będę się szykować do pracy.

To ja powracam do wątku...
Bo właśnie tak się zastanawiamy nad braciszkiem czy siostrzyczką...
Rozmowy są bardzo luźne, ale mam do Was pytanie, mianowicie, z Waszego punktu widzenia jaka jest najbardziej właściwa różnica pomiędzy rodzeństwem? I czy płeć ma tu znaczenie?
:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
polecam ten watek
Rodzeństwo a w tym temat
Kiedy nastepne dziecko????

Edysiek pisze:
Kobitki co tam u Was? Ja czekam aż Angela wróci ze szkoły i będę się szykować do pracy.
u nas weekend minal spokojnie w promieniach slonecznych:tak:ale wczoraj zrobilam sobie sama prace,a mianowicie rozlozylam sie z pierogami z kapusty,a jako ze ciasta mi zostalo,wiec zrobilam farsz ze szpinakiem i serem i z tymze farszem dorobilam pierogow:-ppychotka,mniam mniam,az musze sie pochwalic,ze wyszly mi a co najwazniejsze wszystkie w calosci...:happy:a dzisiaj dziwne troche ale po niedzieli wzielam sie za porzadek...:-pteraz oczywiscie chwilka dla siebie,kawka i bb...;-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Rox cieszę się, że wróciłaś :tak:. Na pewno masz mało czasu, bo rok akademicki już się rozkręcił.

Rok akademicki, pracę na pełen etat i rozwód, całkiem nie dawno się jeszcze przeprowadziłam ...się u mnie zmieniło ot !
rox co u was?
My jestesy w domku,deszcz,zimno,wiatr....brrrr

Dziękuje ;-) jakoś się trzymam koopy ;-)

u mnie też zimnica okrutna !
wracam do mieszkania i mam ochotę zakopać się pod kołdrą i spać
:baffled:

Felidae bardzo fajna kurteczka :-) ja wczoraj zakupiłam dla mojego dziecia na teraz kurtkę za bagatela 19 zl :-D

reklama
Uwielbiam okazyjne zakupy :-) takie nie zaplanowane a tanie nad wyraz

ROX ale się u Ciebie porobiło... trzymaj się sie ciepło kobietko :-)
U nas szpital, mąż na L4 ( :baffled:) Zupełnie nie przyzwyczajona jestem :|
Młody ma 39 stopni gorączki ( od razu przypomina mi się zeszły rok :|) ale do przychodni pójdę dopiero w środę żeby znowu nie usłyszeć, że dziś to ciężko powiedzieć co to .. i mam przyjść za dwa dni jak sie nie poprawi, p/gorączkowy lek to ja sobie i bez podróży przez całe miasto umiem zaordynować

Do góry