lene a próbowałaś radzić się pediatry w sprawie kupek synka? Bo może są jakieś inne sposoby, bo na dłuższą metę z termometrem to nie za fajnie. Oczywiście nie należy z niczym przesadzać, ale lepiej się zorientować...
Gratki zębola :*
Emilia ja mam w planach przetrzymanie Zośki dłużej o godzinkę i jakoś to będzie
Maniaa póki co nie zadziałał. Daję 4 miarki jak od mleka na 210 ml.
Oby wszystko szybko wróciło do normy u Was ... powodzenia:*
aga_cina Twój Henio to faktycznie byczek. Ja aż się boję szczepienia, bo Zosia ostatnio wcina jak małe prosię, więc może waga być już konkretna...
Mojej kuzynki córka też waży mniej niż Zosia, a jest 4 miesiące starsza...
lazy no nie ma to jak składać przysięge hipokratesa, a później nie móc przyjąć małego dziecka na wizytę...najchętniej kopnęłabym tych wszystkich lekarzy w d...
helena wpadaj częściej do nas
adasza nie strasz mnie bo ja też kupiłam wczoraj krzesełko do karmienia i mam nadzieję, że jakoś będzie się Zosia dała w nim nakarmić...a jakie macie?
A nie chcesz choć trochę wprowadzić MM? Bo mi się wydaje, że Mały się nie najada Twoim mlekiem. To samo miałam z Zosią w 1 miesiącu życia.
robaczek ja sobie nie wyobrażam wstawania jeszcze przez 1,5 roku w nocy...no ale przed urodzeniem Zośki też sobie nie wyobrażałam takiej harówy, więc jakoś to będzie
Pauletta ja się boję już ważyć Zośki, ale dziś chyba zaryzykuje przed kąpielą
andzik mi się wydaje, że to wszystko naraz się zebrało i skok i zęby...
Dzień mnie nie było i tyle do nadrabiania...Ale musiałam odpocząć troszkę, bo inaczej choróbsko by mnie rozłożyło. Więc leżałam i nic nie robiłam...cudownie. Dziś dostaliśmy wstępny projekt domku i jest cudny
Jutro idziemy z Zośką na kontrolę i mam nadzieję, że nie będę musiała jej już dawać tego lipomalu. Może to dziwne ale moje dziecię nie lubi słodkiego. Słodkie deserki, słodki syrop, wszystko co słodkie jest bleeee.. i dobrze...choć czegoś nie będzie jadła, bo normalnie ostatnio wciąga jak mały prosiak
Miłego wieczorku:*
PS. Gdzie jest
sonisia, reniuszek i
porannakawa? Że już o
paulusi nie wspomnę