Cześć dziewczynki,
wczoraj miałam chandrę ale dziś jest lepiej może to przez pogodę, albo przez niespodziewane dzisiejsze odwiedziny koleżanki i humor od razu lepszy
Byłam na spacerku a teraz będę czytać gazetkę
martolinka,
kasiagaw, czy ostatnia czy nie najważniejsze aby dzidzia była zdrowa. Każda z nas już jest upragniona maleństwa zwłaszcza jak już większość dziewczyn z forum ma poród za sobą ale one miały przecież w większości inne terminy. Mnie cały czas irytują teksty urodziłaś już ?! Tak tydzień temu i zapomniałam powiedzieć bo byłam zajęta
!!
Koniecznie pozdrów Madzię, biedny Szymonek, trzymam kciuki za pomyślne wiadomości!!!
ilooonka masz rację nie ma co przyśpieszać na siłę mi położna powiedziała że jak dzidzia będzie gotowa to wyjdzie i wtedy poród też inaczej przebiega tzn. podobno szybciej
ale co ja mogę wiedzieć
Mi przyjaciółka powiedziała że trzeba mieć dużo siły na poród więc jak będziemy wyczerpane po sprzątaniu to poród będzie znacznie dłużej trwać więc są tego wszystkiego plusy i minusy... ja wyczekuję mojej córci ale ona nie ma zamiaru wyjść, co niektóre z was mają skurcze, czop odszedł a u mnie cisza.... A jeśli chodzi o napar z liści malin to ja go piłam 3 tyg. i położna kazała mi go odstawić w 38 tygodniu powiedziała że później nie powinno się go pić a dlaczego nie wiem, za to kazała łykać cały czas kapsułki z wiesiołka.
sonisia współczuję afery z piecem
super że będzie tv!!
Paulettta to ja dziś mam termin porodu z usg
ale wątpię żeby coś ruszyło...
karina26 mój mąż też za każdym razem się pytał w nocy jak się czuję, ale już się przyzwyczaił do moich nocnych pielgrzymek i teraz się nie budzi albo wie że te ciągłe pytania jak się czuję mnie po prostu drażnią i się nie pyta
murka81 korek od szampana
dobrze że przeziębienie odpuszcza
Mum-to-be ja już przestałam czytać książki o ciąży, dzieciach, porodach bo można się zafiksować, kupiłam sobie Twój styl, i książkę Pod słońcem Toskanii i mam zamiar przestać myśleć choć na chwilkę o porodzi bo zwariuję - przez ostatnie dni miałam doła i to mój mały sposób na pozbycie się go
Miłego popołudnia