Witam dziewczynki ponownie !
Przepraszam ze tak tylko na chwile wpadlam z info po poludiu i zninęłam ale to siedzenie w tym szpitalu tak mnie wykonczylo ze padlam jak pies Pluto razem z Marcysiem zaraz po napisaniu posta . Co do wysypu to no ja pierdyle tyle kobitek nie widzialam nawet w Polsce na izbie przyjec
Sama lekarka stwierdzila ze dzisiaj maja doslownie nawał mamusiek , jezeli one wszytskie faktycznie do porodu byly to ja im wspolczuje w tym szitalu . Ehhh ale swoje sie napatrzylam i nasłuchalam az Emka z Marcyskiem wygonilam na spacer zeby nie patrzyli .
Dziewczyny chcialam wam bardzo podziekowac za kciuki i za to ze o mnie myslalysie to bardzo wiele dla mnie znaczy
)))) jest mi cholernie milo
)))))
Mam nadzieje ze jednak jakos tow szytsko sie rozkreci i obejdzie sie bez wywolywania ... od jutra myje okna i pucuje ostro chalupe
i emka troche pomecze niech tez "popracuje"
Mamma Mia a to Ci numer
)))))))))))))))) gratulacje ogromne
))) Ty kobitko to jak z procy Marcelka chyba urodzilas
)) tu na forum cisza ... spokoj..... nic nie pisze a tu prosze rach ciach
no gigantka jestes
))))))
Madziaka Ciebie tez odeslali
qrcze myslalam ze Ty statystyki urodzeniowe na forum dzisiaj podniesiesz
Gagnes jak masz rozwarcie to musial byc czop
Robaczek oj bardzo bym chciala juz to miec za sobą , ale kochana teraz chyba Ty w kolejce jestes ?
)) zazdroszcze Ci bardzo ze znasz date nie musisz na nic czekac ... takie czekanie jest okropne
Lene o qrcze spory synek
jejku gdzie ja mam dzisiaj glowe
....
Zeberka jeszcze raz gratulacje , Slawus sliczniutki
))))))) taki "puciaśny"
)))))))))))))))
Przepraszam dziewczynki ze wam wszystkim nie odpisze ale jestem dzisiaj na wpół "tomna" i niestety nadal mecza mnie skurcze takze bede pomalu zmykac mam nadzieje ze do jutra sie poprawi albo porodowka