reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

zgadza sie sonisia w piatek bedziemy juz razem:)
gohson już ci pisałam, ja nie czułam odchodzacych, właściwie sączacych sie wód. dobrze, że masz wizyte, daj znać po:)

reklama
hej dziewczynki!
wróciłam rozpakowana ze szpitala :-D:-D:-D Marcel urodził sie 26. 03 o 9.20 :-D
Fotka jak sie troche ogarne
Buuziaki w brzuszki te rozpakowane i te zapakowane jeszcze !!!!!!

reklama
O mamo. Nadrobiłam - jeden dzień, a czytania na godzinę ;-)
Renatal – trzymam kciuki za Ciebie i synka; mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku, a Aniołek na pewno będzie się Wami opiekował z góry:tak:
agata – mój mąż też na szczęście przeważnie sam sobie prasuje koszule; niezłe terminy ma Twoja fryzjerka…:no:
iza – może faktycznie będzie trzeba pomyśleć o takim wynalazku do nowego mieszkania…hmmm… super niespodzianka z tymi ubrankami; ja też starałam się kupować różne kolory, bo w pewnym momencie miałam już dość różu:tak:
sonisia – nieźle szalejesz z tymi szafami; a widać jakiś koniec, czy nadal wszystkiego pełno? Ja piorę na razie w samym proszku (a do białego miałam próbki płynu Lovella) i ciuszki nie były po praniu jakieś mega sztywne…:-D
Pauletta – ja mam już pit za sobą (plus jeszcze mojej babci i brata); mam tylko nadzieję, że nie natworzyłam tam jakichś głupot;-)
Madziaka – trzymam kciuki żeby to był tylko fałszywy alarm &&&&
Martolinka – ja miałam wczoraj ochotę na te lidlowe truskawki, bo w poniedziałek były takie ładne, ale niestety już ich nie było :-( spóźniony zapłon…
Zeberka – mały przystojniak ze Sławusia:-D
poranna – dobrze, że wróciłaś do domku, ale termin rzeczywiście nieciekawy na wywoływanie…ale może uda się, że maluch postanowi wyjść wcześniej:-D
Magda, robaczek – współczuję rozłąki z dziećmi, ale najważniejsze że już pojutrze będziecie tulić swoje maluchy, a ten tydzień na pewno szybciutko zleci:tak:
Mama_mia – ale newsy:-D

Mój mąż postanowił zrobić sobie wolne od pracy, więc dopiero teraz mam chwilkę na bb zajrzeć :) byliśmy dzisiaj na bazarku, kupiłam sobie koszule do szpitala i stanik do karmienia. Wszystko już uprane, jutro skończę prasowanie i zacznę pakować torbę do szpitala, co by się biedny nie stresował:-D
Potem poszliśmy sobie do kawiarni (on na kawkę, ja tradycyjnie lody;-)) i tak jakoś leci dzień. Na dzisiaj zbyt ambitnych planów brak, bo po chodzeniu po bazarku jestem padnięta... masakra, czasami się czuję jak moja babcia;-) która ledwo daje radę się doczłapać do domu ze sklepu :)

miłego popołudnia wszystkim brzuszkom :-D

Do góry