ehhh... nie było mnie cały weekend z powodu gości, nadrobiłam wszystko od piątku, nawet multicytaty pozaznaczałam, żeby odpisać... a tu nagle takie dramaty... wybaczcie, nie odpiszę nikomu.. muszę to przetrawić... niewyobrażalny ból... szczerze współczuję, Syneczki
reklama
Dopiero teraz zdecydowałam się zalogować po raz drugi od wczorajszego wieczora. Całą noc się budziłam i zastanawiałam się dlaczego tak się stało, biedna Syneczki. Nie wyobrażam sobie co przeżywa.
Orzeszek-witam Cię serdecznie i trzymam kciuki za Twoją wizytę-daj znać co słychać u maluszka:-).
Orzeszek-witam Cię serdecznie i trzymam kciuki za Twoją wizytę-daj znać co słychać u maluszka:-).
Witajcie!
Nie było wśród Was ponad tydzień - najpierw odwiedziny siostry, szwagra i siostrzenicy, potem wyjazd do rodziców. Często zastanawiałam się co u Was, dziś trochę poczytałam i tak strasznie mi przykro z powodu syneczki, współczuję z całego serca, trzymaj się kochana!
Witam Cię orzeszku- fajnie że do nas dołączyłaś, na kiedy masz termin?
g-agnes - ja mam wizytę w czwartek i też się strasznie boję, mam wrażenie że mam mniejszy brzuch niż w wcześniej. Już bym chciała być po i wiedzieć że wszystko w porządku.
Nie było wśród Was ponad tydzień - najpierw odwiedziny siostry, szwagra i siostrzenicy, potem wyjazd do rodziców. Często zastanawiałam się co u Was, dziś trochę poczytałam i tak strasznie mi przykro z powodu syneczki, współczuję z całego serca, trzymaj się kochana!
Witam Cię orzeszku- fajnie że do nas dołączyłaś, na kiedy masz termin?
g-agnes - ja mam wizytę w czwartek i też się strasznie boję, mam wrażenie że mam mniejszy brzuch niż w wcześniej. Już bym chciała być po i wiedzieć że wszystko w porządku.
zeberka363
jestem szalona :-D
syneczki tak bardzo bardzo mi przykro:-( trzymaj się kochana
[*]
[*]
Gosiek2020
Początkująca w BB
SYNECZKI bardzo mi przykro ((( .....
Kochane muszę Wam powiedzieć ,że byłam na usg i termin mam na 13 Marca :O ... Ale zostanę z Wami do końca
Kochane muszę Wam powiedzieć ,że byłam na usg i termin mam na 13 Marca :O ... Ale zostanę z Wami do końca
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Gosik a jaki masz termin z OM? Nie wiem jak tam u Was jest , ale wiem , ze jeżeli są cykle regularne to lekarze nie zwracają uwagi na termin z USG . Chyba , że różni sie on znacznie od OM
Gosiek2020
Początkująca w BB
Kochana wychodzi mi tak samo na 13 Kwietnia ...
martolinka
już sie pogubiłam ;-)z OM na 13 kwietnia a z USG na 13 marca?
Gosiek2020
Początkująca w BB
O matko przepraszam hihi z usg wychodzi na 13 Marca a z OM na 15 Marca ...
reklama
martolinka
już myslałam , ze ciąza odbiera mi rozum;-)to masz blizej niz ja do końca;-)