mycha79
Ewa
Nuluska no przestań :-( co to się dzieje tak strasznie mi przykro nie pojmuję tego , gówniary z wpadkami latają sobie w najlepsze a my musimy tak walczyć o nasze maleństwa, jestem wściekła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Klikasz ustawienia ->panel kontrolny-> następnie po lewej stronie jest edytuj sygnaturę, wklejasz w okienko kod z suwaczka i dajesz zapiszdziewczyny gdzie mam wkleić ten kod, żeby mój suwaczek się pojawił nie kumam ostatniego kroku tworzenia suwaczka
tylko gdzie są te ustawienia? ja tego nie widze.... sierotkaKlikasz ustawienia ->panel kontrolny-> następnie po lewej stronie jest edytuj sygnaturę, wklejasz w okienko kod z suwaczka i dajesz zapisz
tylko gdzie są te ustawienia? ja tego nie widze.... sierotka