reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

reklama
Nuluska. To straszne, bardzo mi przykro- nie pytaj czym sobie zasłużyłaś, bo na pewno niczym na takie cierpienie. Walcz dalej, mam nadzieję, że już niedługo zgłosisz się tu z radosną nowiną.Buziaczki

Nuluska- trzymaj się kochana.
Dziś nic więcej nie napiszę, bo jutro mam wizytę i po tej całej strasznej serii złych wiadomości zaczynam trząść portkami, że coś będzie nie tak. Eh, jak ten świat działa i kto nim tak dziwnie kieruje...

.....
Przed chwilą kot sąsiadów obok spadł z 10 piętra. Tłumaczyłam sąsiadce , ze musi ja wysterylizować , bo próbuje się dostać do naszego kota .Na moich oczach weszła na parapet i próbowała dostać się na nasz balkon i się noga jej powineła...
To była kwestia czasu bo nie raz pukałam do nich , ze zaraz zleci... a o zabezpieczeniach nie chcieli słyszeć!!
szkoda tylko koteczki

NULUSKA PRZYTULAAAAM MOCNO KOCHANA !!!

reklama
Do góry