reklama
zeberka363
jestem szalona :-D
witajcie! co tu dziś tak cicho?:-( dziewczyny mam problem! strasznie mnie piecze ujście cewki moczowej czy mogę to posmarować maścią clotrimazolum? mamido łatwo mówić ...a tu tyle roboty że nie wiem gdzie ręce włożyć i cały dom nie posprzątany magda85 ja dzieciom nie kupuję firmowych butów bo mnie zwyczajnie na to nie stać a jest u nas taki sklep boti -obkupuję nie drogo całą rodzinę;-) robaczku a więc drugi syn:-)
Ostatnia edycja:
justynaj
Fanka BB :)
Stokrotta powiem ci, ze z jednej strony mnie przestraszylas, ale przynajmniej bede bardziej uwazala na siebie:-) nikt mnie nie ostrzegl, ze to moze byc niebezpieczne. jak dzwonilam do lekarza jak pierwszy raz plamilam, to odebrala pielegniarka i powiedziala, ze to normalne w pierwszych tygodniach ciazy i ze mam sie nie przejmowac i w razie czego zadzwonic jak by sie to powtarzalo.ale ani slowa, ze nie moge dzwigac. takze dziekuje Stokrotta, ze sie zainteresowalas:-)
Zycze wszystkim milego wieczoru i nocy bez sikania;-)
Dzis obylo sie bez mdlosci Bog sie nade mna zlitowal w koncu:-)teraz mam minimalne ale to juz nie to co bylo yupppiiii
Zycze wszystkim milego wieczoru i nocy bez sikania;-)
Dzis obylo sie bez mdlosci Bog sie nade mna zlitowal w koncu:-)teraz mam minimalne ale to juz nie to co bylo yupppiiii
stokrotta
justynaj absolutnie nie było moim zamiarem straszenie Ciebie, a jedynie chcialam Cię ostrzec Mój gin. na ostatniej wizycie ujął to tak, że przy plamieniach należy unikać wszsytkiego co je moim zdaniem u mnie wywołuje i w związku z tym niestety mamy na razie zakaz seksowania;-)
zeberka z tego co wyczytałam to spokojnie po zakończeniu pierwszego trymestru można stosować clotrimazolumw, a widzę , że pierwszy trymestr masz już za sobą;-)
Dobrej nocy Dziewczyny
zeberka z tego co wyczytałam to spokojnie po zakończeniu pierwszego trymestru można stosować clotrimazolumw, a widzę , że pierwszy trymestr masz już za sobą;-)
Dobrej nocy Dziewczyny
augustynka
Oczekująca Mamusia :)
Helloł Kochane.
Ale ten czas leci, juz niedziela. Ja ide na 8.30 na uczelnie i do 18 gdzies mam mechenike budowili. Załamana jestem
Nie wiem jak wytrzymam to. Poźniej myslałam, zeby podjechać do H&Mu zobaczyc w jakiej cenie są jakieś spodenki ciążowe. Obiecuje sobie, ze od jutro bede zdrowo jadła, bo z mcdonaldem w takim tempie to bede wazyla 90 kg. A mnei tak do fast foodów obrzydliwie ciągnie, po czym czuje sie tragicznie!
Miłego niedzielnego rodzinnego dnia!
Ja jestem spozniona juz takze uciekam!
Ale ten czas leci, juz niedziela. Ja ide na 8.30 na uczelnie i do 18 gdzies mam mechenike budowili. Załamana jestem
Nie wiem jak wytrzymam to. Poźniej myslałam, zeby podjechać do H&Mu zobaczyc w jakiej cenie są jakieś spodenki ciążowe. Obiecuje sobie, ze od jutro bede zdrowo jadła, bo z mcdonaldem w takim tempie to bede wazyla 90 kg. A mnei tak do fast foodów obrzydliwie ciągnie, po czym czuje sie tragicznie!
Miłego niedzielnego rodzinnego dnia!
Ja jestem spozniona juz takze uciekam!
robaczek_25
mama dwóch syneczków:)
Zeberka
w pierwszej ciąży używałam kilka razy crotrimazolum bo miałam grzybicę non stop, teraz na początku tez ją zaliczyłam ale miałam przepisany lotriderm zawierający crotrimazol, także myślę że w granicach rozsądku można tej maści uzyć zwłaszcza że ją się stosuje zewnętrznie
ja się właśnie wybieram chyba do boti po buty dla małego, ostatnio oglądałam i już są jakieś zimówki
a czy będzie syn to się zobaczy, już powoli się przyzwyczajam do tej myśli:-)
w pierwszej ciąży używałam kilka razy crotrimazolum bo miałam grzybicę non stop, teraz na początku tez ją zaliczyłam ale miałam przepisany lotriderm zawierający crotrimazol, także myślę że w granicach rozsądku można tej maści uzyć zwłaszcza że ją się stosuje zewnętrznie
ja się właśnie wybieram chyba do boti po buty dla małego, ostatnio oglądałam i już są jakieś zimówki
a czy będzie syn to się zobaczy, już powoli się przyzwyczajam do tej myśli:-)
Witam dziewczyny
Jestem załamana ...
Od wczoraj nie czuje ruchów malucha. Jak wiecie co wieczór słuchamy serduszka przedwczoraj jeszcze się cieszyliśmy boskim odgłosem, wczoraj już nic nie było słychać. Przez 2 godziny raz mąż raz ja na zmianę szukaliśmy i nic... wszystko do inne słychać, bulgotanie w jelitach, moje tętno, ale małego serduszka nawet przez sekundę. Dziś również głucho... Mąż ma jeszcze nadzieje że gdzieś się ukrył ale ja nie mam złudzeń, nie czuje swojego maluszka...
3.10. moje urodziny
3.10.2005r. pierwszy raz poczułam ruchy w pierwszej ciąży
3.10.2007r. dowiedziałam się że noszę w brzuszku drugiego synka
3.10.2011r. jutrzejsza wizyta - dowiem się oficjalnie tego co sama już wiem teraz
Całą noc przepłakałam, łzy płyną same i teraz...
Jestem załamana ...
Od wczoraj nie czuje ruchów malucha. Jak wiecie co wieczór słuchamy serduszka przedwczoraj jeszcze się cieszyliśmy boskim odgłosem, wczoraj już nic nie było słychać. Przez 2 godziny raz mąż raz ja na zmianę szukaliśmy i nic... wszystko do inne słychać, bulgotanie w jelitach, moje tętno, ale małego serduszka nawet przez sekundę. Dziś również głucho... Mąż ma jeszcze nadzieje że gdzieś się ukrył ale ja nie mam złudzeń, nie czuje swojego maluszka...
3.10. moje urodziny
3.10.2005r. pierwszy raz poczułam ruchy w pierwszej ciąży
3.10.2007r. dowiedziałam się że noszę w brzuszku drugiego synka
3.10.2011r. jutrzejsza wizyta - dowiem się oficjalnie tego co sama już wiem teraz
Całą noc przepłakałam, łzy płyną same i teraz...
paulusia2209
Syneczki2 ja tak jak pisałam na wizytkach wieżę że wszystko jest ok, tylko brzdąc płata ci figla i się po prostu ukrył. Ty też kochana musisz wierzyć
zeberka363
jestem szalona :-D
syneczki nie rób nam tego kochana musi być dobrze!!!!! mały jest jeszcze bardzo mały i tak jak pisze paulusia na pewno się schował!!!!
reklama
Dziewczyny chcę być dobrej myśli ale zwyczajnie same wiecie że to mało prawdopodobne by się miał "schować" bo niby gdzie? od miesiąca dzień w dzień go słychać baaardzo wyraźnie i to nawet nie to że nie słyszę go bo mi gdzieś ucieka, czuła bym to a ja nie czuję nic. Przecież nawet jeżeli by gdzieś sobie biegał prędzej czy później wyszedł by z ukrycia bo ostatnio bardzo ruchliwy był a od wczorajszego wieczoru koło 10 razy już go szukałam i nic.
W cudza moje drogie nie wierzę. A od 12 tygodnia miało już nie być niespodzianek...
Mąż umówił mnie prywatnie dziś na godzinę między 14 a 15 z tym ze nie w naszym mieście bo nikt dziś nie przyjmuje, mój ginekolog jest w Sopocie, wiec jedziemy 40 km od nas do Swarzędza do lekarza który ma gabinet zarówno u nas we Wrześni jak i tam, a dziś przyjmuje właśnie tam. Sama nie wiem na co liczę, przecież tu jest wszystko jasne...
W cudza moje drogie nie wierzę. A od 12 tygodnia miało już nie być niespodzianek...
Mąż umówił mnie prywatnie dziś na godzinę między 14 a 15 z tym ze nie w naszym mieście bo nikt dziś nie przyjmuje, mój ginekolog jest w Sopocie, wiec jedziemy 40 km od nas do Swarzędza do lekarza który ma gabinet zarówno u nas we Wrześni jak i tam, a dziś przyjmuje właśnie tam. Sama nie wiem na co liczę, przecież tu jest wszystko jasne...