reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Justynaj- przykro mi, że ziemniory nie pomogły:-( dziewczyny polecały imbir- ale na mnie nie działa. wyczytałam też, że banany pomagają- ale u mnie efekt był dokładnie odwrotny, aż się wzdrygnęłam na samo wspomnienie:-( nie działały też suchary, ani gorzka herbata z rana. ale może Ty spróbuj z którymś ze specjałów, a nuż Tobie pomoże.trzymam kciuki:-) ja dziś i owszem z mdłościami ale bez wymiotów, są małe sukcesy:-)

reklama
robaczek_25 biorąc pod uwagę że też mam syna to z Twoim Mateuszkiem to musiał być przypadek, bo też brałam tabletki i z moim synkiem było oki.

Emama raz jest lepiej a raz gorzej ale z czasem na pewno będzie lepiej:D

Maniaa no zasnąć przy bólu głowy to problem ale da się wykonać:-) . Po trzech dniach spania to już miałam tylko oczy zamkniętnie ale
nie spałam.

justynaj pewnie że przetrwamy :) kto jak nie my ? ;-) I Gratuluje domku :)

witajcie! ja dziś znowu strasznie zmęczona...te ziemniaki mnie wykończą:wściekła/y: mamido ja już od 8 lat na rowerze nie siedziałam a po Gostyni śmigałam jeszcze przed ślubem a teraz by mi się już nie chciało...eh dobranoc kochane :-***

justynaj podobno na mdłości pomagają także migdaly. stosowała je moja teściowa w ciazach i poleca. ja po prostu nie mam juz mdłości, ale przeszło na niesmak i fe na wszystko. nie mam apetytu a jestem taka gloda..! :(

stokrotta gratulacje domku..!

ha- ja dzisiaj dogadalam sie z budowlancem który juz robił rodzicom całe mieszkanke, na wykonczeniowke naszego i za 140 m do zrobienia w sumie (pod klucz - wszystko : lazienke, kuchnie, podłogi, ujikacje, pomieszczenie gospodarcze, wykładziny, 6 par drzwi, taras, ścianki itp itd) za 14 000 i ugadalismy sie na MIESIĄC..!!! wątpię jednak i dałam sobie zapas na materiały itp ze wprowadzimy sie na grudzień ! nie moge uwierzyć... :)))

ale co z nowości - u mojego drugiego siostrzenca w moczu wykryto paleczki koli :/
jeden salomon, drugi koli.
a tak za nimi tesknie :(
ale boje sie ze moze to zaszkodzić malenstwu :(
dobrej nocki dziewczyny, bo jutro na rano znowu do pracy!

Ostatnia edycja:
hej laseczki:)
młody odstawiony wczoraj do babci, więc mama dzis pospała;) ale co sie w nocy przebudzałam, to nasłuchiwałam czy nie woła.. :)
ja zaraz sie zbieram i wyruszam z psami na spacerek.
miłego dnia laseczki:)

cześć magda_gdansk,
widzę ze tylko my od rana na bb ;)

dziewczyny - co z wami? nastapilo weekendowe lenistwo? :)

ja juz zdążyłam sie poklocic z rodzicami a propo remontu, M dostał wysmarowanego smsa ze nie odbiera telefonu (co jakby sie cos stało z dzieckiem a on nie raczy odebrać??) a w pracy sajgon po wczorajszych imprezach. echh..

napiszcie cos wesołego ! miłego dnia dziewczyny

hehe sonisia, prawda jakies pustki na kwietniówkach, ale myśle, że to zasługa weekendu:)
ja po sniadanku- buła z miodem i capucino:) zaraz musze wstać i zacząć odkurzac mieszkanko, ale mi sie nie chce..
mamy w planach iść dzis do kina, mam nadzieje, że nie bede odczuwała dyskomfortu z powodu popcornu i nachosów:p
laski u nas na parterze mieszka rodzinka, sa mili, w porządku, ale jak cos smażą to chyba z 10 razy na tym samym oleju..jak jak musze tamtedy przejść to mam normalnie łzy w oczach, tam tak cuchnie..masakra:( fujjjj

reklama
Do góry