reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Justynaj- przykro mi, że ziemniory nie pomogły:-( dziewczyny polecały imbir- ale na mnie nie działa. wyczytałam też, że banany pomagają- ale u mnie efekt był dokładnie odwrotny, aż się wzdrygnęłam na samo wspomnienie:-( nie działały też suchary, ani gorzka herbata z rana. ale może Ty spróbuj z którymś ze specjałów, a nuż Tobie pomoże.trzymam kciuki:-) ja dziś i owszem z mdłościami ale bez wymiotów, są małe sukcesy:-)

reklama
robaczek_25 biorąc pod uwagę że też mam syna to z Twoim Mateuszkiem to musiał być przypadek, bo też brałam tabletki i z moim synkiem było oki.

Emama raz jest lepiej a raz gorzej ale z czasem na pewno będzie lepiej:D

Maniaa no zasnąć przy bólu głowy to problem ale da się wykonać:-) . Po trzech dniach spania to już miałam tylko oczy zamkniętnie ale
nie spałam.

justynaj pewnie że przetrwamy :) kto jak nie my ? ;-) I Gratuluje domku :)

witajcie! ja dziś znowu strasznie zmęczona...te ziemniaki mnie wykończą:wściekła/y: mamido ja już od 8 lat na rowerze nie siedziałam a po Gostyni śmigałam jeszcze przed ślubem a teraz by mi się już nie chciało...eh dobranoc kochane :-***

justynaj podobno na mdłości pomagają także migdaly. stosowała je moja teściowa w ciazach i poleca. ja po prostu nie mam juz mdłości, ale przeszło na niesmak i fe na wszystko. nie mam apetytu a jestem taka gloda..! :(

stokrotta gratulacje domku..!

ha- ja dzisiaj dogadalam sie z budowlancem który juz robił rodzicom całe mieszkanke, na wykonczeniowke naszego i za 140 m do zrobienia w sumie (pod klucz - wszystko : lazienke, kuchnie, podłogi, ujikacje, pomieszczenie gospodarcze, wykładziny, 6 par drzwi, taras, ścianki itp itd) za 14 000 i ugadalismy sie na MIESIĄC..!!! wątpię jednak i dałam sobie zapas na materiały itp ze wprowadzimy sie na grudzień ! nie moge uwierzyć... :)))

ale co z nowości - u mojego drugiego siostrzenca w moczu wykryto paleczki koli :/
jeden salomon, drugi koli.
a tak za nimi tesknie :(
ale boje sie ze moze to zaszkodzić malenstwu :(
dobrej nocki dziewczyny, bo jutro na rano znowu do pracy!

Ostatnia edycja:
hej laseczki:)
młody odstawiony wczoraj do babci, więc mama dzis pospała;) ale co sie w nocy przebudzałam, to nasłuchiwałam czy nie woła.. :)
ja zaraz sie zbieram i wyruszam z psami na spacerek.
miłego dnia laseczki:)

cześć magda_gdansk,
widzę ze tylko my od rana na bb ;)

dziewczyny - co z wami? nastapilo weekendowe lenistwo? :)

ja juz zdążyłam sie poklocic z rodzicami a propo remontu, M dostał wysmarowanego smsa ze nie odbiera telefonu (co jakby sie cos stało z dzieckiem a on nie raczy odebrać??) a w pracy sajgon po wczorajszych imprezach. echh..

napiszcie cos wesołego ! miłego dnia dziewczyny

hehe sonisia, prawda jakies pustki na kwietniówkach, ale myśle, że to zasługa weekendu:)
ja po sniadanku- buła z miodem i capucino:) zaraz musze wstać i zacząć odkurzac mieszkanko, ale mi sie nie chce..
mamy w planach iść dzis do kina, mam nadzieje, że nie bede odczuwała dyskomfortu z powodu popcornu i nachosów:p
laski u nas na parterze mieszka rodzinka, sa mili, w porządku, ale jak cos smażą to chyba z 10 razy na tym samym oleju..jak jak musze tamtedy przejść to mam normalnie łzy w oczach, tam tak cuchnie..masakra:( fujjjj

reklama
Do góry