Justynaj- przykro mi, że ziemniory nie pomogły:-( dziewczyny polecały imbir- ale na mnie nie działa. wyczytałam też, że banany pomagają- ale u mnie efekt był dokładnie odwrotny, aż się wzdrygnęłam na samo wspomnienie:-( nie działały też suchary, ani gorzka herbata z rana. ale może Ty spróbuj z którymś ze specjałów, a nuż Tobie pomoże.trzymam kciuki:-) ja dziś i owszem z mdłościami ale bez wymiotów, są małe sukcesy:-)
reklama
robaczek_25 biorąc pod uwagę że też mam syna to z Twoim Mateuszkiem to musiał być przypadek, bo też brałam tabletki i z moim synkiem było oki.
Emama raz jest lepiej a raz gorzej ale z czasem na pewno będzie lepiej
Maniaa no zasnąć przy bólu głowy to problem ale da się wykonać:-) . Po trzech dniach spania to już miałam tylko oczy zamkniętnie ale
nie spałam.
justynaj pewnie że przetrwamy kto jak nie my ? ;-) I Gratuluje domku
Emama raz jest lepiej a raz gorzej ale z czasem na pewno będzie lepiej
Maniaa no zasnąć przy bólu głowy to problem ale da się wykonać:-) . Po trzech dniach spania to już miałam tylko oczy zamkniętnie ale
nie spałam.
justynaj pewnie że przetrwamy kto jak nie my ? ;-) I Gratuluje domku
zeberka363
jestem szalona :-D
witajcie! ja dziś znowu strasznie zmęczona...te ziemniaki mnie wykończą mamido ja już od 8 lat na rowerze nie siedziałam a po Gostyni śmigałam jeszcze przed ślubem a teraz by mi się już nie chciało...eh dobranoc kochane :-***
justynaj podobno na mdłości pomagają także migdaly. stosowała je moja teściowa w ciazach i poleca. ja po prostu nie mam juz mdłości, ale przeszło na niesmak i fe na wszystko. nie mam apetytu a jestem taka gloda..!
stokrotta gratulacje domku..!
ha- ja dzisiaj dogadalam sie z budowlancem który juz robił rodzicom całe mieszkanke, na wykonczeniowke naszego i za 140 m do zrobienia w sumie (pod klucz - wszystko : lazienke, kuchnie, podłogi, ujikacje, pomieszczenie gospodarcze, wykładziny, 6 par drzwi, taras, ścianki itp itd) za 14 000 i ugadalismy sie na MIESIĄC..!!! wątpię jednak i dałam sobie zapas na materiały itp ze wprowadzimy sie na grudzień ! nie moge uwierzyć... ))
ale co z nowości - u mojego drugiego siostrzenca w moczu wykryto paleczki koli :/
jeden salomon, drugi koli.
a tak za nimi tesknie
ale boje sie ze moze to zaszkodzić malenstwu
dobrej nocki dziewczyny, bo jutro na rano znowu do pracy!
stokrotta gratulacje domku..!
ha- ja dzisiaj dogadalam sie z budowlancem który juz robił rodzicom całe mieszkanke, na wykonczeniowke naszego i za 140 m do zrobienia w sumie (pod klucz - wszystko : lazienke, kuchnie, podłogi, ujikacje, pomieszczenie gospodarcze, wykładziny, 6 par drzwi, taras, ścianki itp itd) za 14 000 i ugadalismy sie na MIESIĄC..!!! wątpię jednak i dałam sobie zapas na materiały itp ze wprowadzimy sie na grudzień ! nie moge uwierzyć... ))
ale co z nowości - u mojego drugiego siostrzenca w moczu wykryto paleczki koli :/
jeden salomon, drugi koli.
a tak za nimi tesknie
ale boje sie ze moze to zaszkodzić malenstwu
dobrej nocki dziewczyny, bo jutro na rano znowu do pracy!
Ostatnia edycja:
magda85-gdańsk
Fanka BB :)
hej laseczki
młody odstawiony wczoraj do babci, więc mama dzis pospała ale co sie w nocy przebudzałam, to nasłuchiwałam czy nie woła..
ja zaraz sie zbieram i wyruszam z psami na spacerek.
miłego dnia laseczki
młody odstawiony wczoraj do babci, więc mama dzis pospała ale co sie w nocy przebudzałam, to nasłuchiwałam czy nie woła..
ja zaraz sie zbieram i wyruszam z psami na spacerek.
miłego dnia laseczki
cześć magda_gdansk,
widzę ze tylko my od rana na bb
dziewczyny - co z wami? nastapilo weekendowe lenistwo?
ja juz zdążyłam sie poklocic z rodzicami a propo remontu, M dostał wysmarowanego smsa ze nie odbiera telefonu (co jakby sie cos stało z dzieckiem a on nie raczy odebrać??) a w pracy sajgon po wczorajszych imprezach. echh..
napiszcie cos wesołego ! miłego dnia dziewczyny
widzę ze tylko my od rana na bb
dziewczyny - co z wami? nastapilo weekendowe lenistwo?
ja juz zdążyłam sie poklocic z rodzicami a propo remontu, M dostał wysmarowanego smsa ze nie odbiera telefonu (co jakby sie cos stało z dzieckiem a on nie raczy odebrać??) a w pracy sajgon po wczorajszych imprezach. echh..
napiszcie cos wesołego ! miłego dnia dziewczyny
magda85-gdańsk
hehe sonisia, prawda jakies pustki na kwietniówkach, ale myśle, że to zasługa weekendu
ja po sniadanku- buła z miodem i capucino zaraz musze wstać i zacząć odkurzac mieszkanko, ale mi sie nie chce..
mamy w planach iść dzis do kina, mam nadzieje, że nie bede odczuwała dyskomfortu z powodu popcornu i nachosów
laski u nas na parterze mieszka rodzinka, sa mili, w porządku, ale jak cos smażą to chyba z 10 razy na tym samym oleju..jak jak musze tamtedy przejść to mam normalnie łzy w oczach, tam tak cuchnie..masakra fujjjj
ja po sniadanku- buła z miodem i capucino zaraz musze wstać i zacząć odkurzac mieszkanko, ale mi sie nie chce..
mamy w planach iść dzis do kina, mam nadzieje, że nie bede odczuwała dyskomfortu z powodu popcornu i nachosów
laski u nas na parterze mieszka rodzinka, sa mili, w porządku, ale jak cos smażą to chyba z 10 razy na tym samym oleju..jak jak musze tamtedy przejść to mam normalnie łzy w oczach, tam tak cuchnie..masakra fujjjj
reklama
magda85-gdańsk
mamusie strszych dzieciaczków, gdzie kupujecie buty na zime dla waszych smyków?