reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

reklama
Witam :-)
martolinka i Syneczki2-bardzo Was podziwiam z studia,ciążę i dzieci.Ja miałam iść na mgr pielęgniarstwa od października ale chyba nie dałabym rady
magdusia_-super że na wizycie wszystko było ok,a nie napiszesz nic więcej? ;-)
stokrotta-gratuluję 4 dzidzi :-) A wszystkie masz córeczki?
AGATA777-ale fajnie masz z tymi koleżankami :-D a w którym tygodniu one są?
zeberka-E.ma jeszcze dwóch braci,najmłodszy tu mieszka a najstarszy się wyprowadził,więc pewnie gospodarkę podzieli się po równo

A ja dzisiaj w nocy wstałam żeby zwymiotować,nie miałam czym bo już żołądek był pusty ale dużo sliny było hehe

Ostatnia edycja:
hej laseczki:)
justyna powodzeniaa:) o której wizytujesz? ja ide na 16:15
stokrotka witam:) i gratuluje 4 bobo:)
my dzis wstalismy o 6..buu spać mi się chce:) ale juz bigos gotuje z 3 godziny, więc jeszcze troche i bedzie dobry:) nie spróbowałam wcześniej kapusty, jest mega kwasna i mam troche doła, ale mam nadzieję, że jakos się wszystko przegryzie.
jutro mam fryzjera nie moge sie juz doczekać normalnie:)

Witam serdecznie :-)

No, no,no kolejne wizyty normalnie czekam na Wasze wieści :-)!!!!
Ja narazie czekam na przyszły piątek bo moja mama przylatuje !!!! (chyba się już stęskiniłam :-)) No i za tydzień w sobotę na wesele się wybieramy, ciekawe jakie będę miała nastawienie.
Miłego dnia !!!!:-)

oj anusia nie chcę cię martwić ale jeśli gospodarka będzie podzielona to utkniesz tam na dobre!!! chociaż ja się jeszcze nie spotkałam z tym żeby gospodarę dzielić między rodzeństwo -zawsze przepisane jest na jednego ewentualnie rodzeństwo zostaje do pomocy ale zawsze z tego kwasy wychodzą...ja sobie nie wyobrażam jakby z nami mieszkał szwagier z żoną i ich dzieci -chyba byśmy się pozabijali...mam nadzieję że jakoś się w tym odnajdziesz:tak:

Tzn.E.już robi nam oddzielną kuchnię i łazienkę i kotłownię więc tak na prawdę odetniemy się od nich.Dobrze bo nienawidzę mojej teściowej i dziewczyny brata E.:no: Ja właśnie nie chce żeby na E.przypisali nawet część gospodarki,chce żeby w ogóle zrezygnował ale on to bardzo lubi :confused2: Żałuje że nie puściłam go 2lata temu do Anglii,wtedy może byśmy gdzieś indziej mieszkali

No nie,jest 11 a ja już 2 myszy znalazłam :baffled: zawsze wołam teściową żeby je zabrała :-D i ona zawsze ja depcze a ja stałam i patrzyłam jak mysz leżała i jeszcze nózkami przebierała a w tym czasie teściowa poszła po szufelkę i wróciła i powiedziała żebym tak na nią się nie patrzyła bo się zapatrzę.To jednak coś tam się martwi o mnie :-)

Ostatnia edycja:
reklama
AGATA777-to Ty jesteś po środku z zaawansowaniem ciąży :-) Kurczę,na prawdę fajnie macie ;-)
magda85-o nie na prawdę nie czuję pociągu :-D a poza tym to robota dla męźczyzn,bo dużo prac tu wykonuje się ciągnikami,kombajnami.Jedynie krowy do oporządzania i np.zbieranie i przebieranie ziemniaków można dać kobiecie

Do góry