reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

reklama
Witam :-)
martolinka i Syneczki2-bardzo Was podziwiam z studia,ciążę i dzieci.Ja miałam iść na mgr pielęgniarstwa od października ale chyba nie dałabym rady
magdusia_-super że na wizycie wszystko było ok,a nie napiszesz nic więcej? ;-)
stokrotta-gratuluję 4 dzidzi :-) A wszystkie masz córeczki?
AGATA777-ale fajnie masz z tymi koleżankami :-D a w którym tygodniu one są?
zeberka-E.ma jeszcze dwóch braci,najmłodszy tu mieszka a najstarszy się wyprowadził,więc pewnie gospodarkę podzieli się po równo

A ja dzisiaj w nocy wstałam żeby zwymiotować,nie miałam czym bo już żołądek był pusty ale dużo sliny było hehe

Ostatnia edycja:
hej laseczki:)
justyna powodzeniaa:) o której wizytujesz? ja ide na 16:15
stokrotka witam:) i gratuluje 4 bobo:)
my dzis wstalismy o 6..buu spać mi się chce:) ale juz bigos gotuje z 3 godziny, więc jeszcze troche i bedzie dobry:) nie spróbowałam wcześniej kapusty, jest mega kwasna i mam troche doła, ale mam nadzieję, że jakos się wszystko przegryzie.
jutro mam fryzjera nie moge sie juz doczekać normalnie:)

Witam serdecznie :-)

No, no,no kolejne wizyty normalnie czekam na Wasze wieści :-)!!!!
Ja narazie czekam na przyszły piątek bo moja mama przylatuje !!!! (chyba się już stęskiniłam :-)) No i za tydzień w sobotę na wesele się wybieramy, ciekawe jakie będę miała nastawienie.
Miłego dnia !!!!:-)

oj anusia nie chcę cię martwić ale jeśli gospodarka będzie podzielona to utkniesz tam na dobre!!! chociaż ja się jeszcze nie spotkałam z tym żeby gospodarę dzielić między rodzeństwo -zawsze przepisane jest na jednego ewentualnie rodzeństwo zostaje do pomocy ale zawsze z tego kwasy wychodzą...ja sobie nie wyobrażam jakby z nami mieszkał szwagier z żoną i ich dzieci -chyba byśmy się pozabijali...mam nadzieję że jakoś się w tym odnajdziesz:tak:

Tzn.E.już robi nam oddzielną kuchnię i łazienkę i kotłownię więc tak na prawdę odetniemy się od nich.Dobrze bo nienawidzę mojej teściowej i dziewczyny brata E.:no: Ja właśnie nie chce żeby na E.przypisali nawet część gospodarki,chce żeby w ogóle zrezygnował ale on to bardzo lubi :confused2: Żałuje że nie puściłam go 2lata temu do Anglii,wtedy może byśmy gdzieś indziej mieszkali

No nie,jest 11 a ja już 2 myszy znalazłam :baffled: zawsze wołam teściową żeby je zabrała :-D i ona zawsze ja depcze a ja stałam i patrzyłam jak mysz leżała i jeszcze nózkami przebierała a w tym czasie teściowa poszła po szufelkę i wróciła i powiedziała żebym tak na nią się nie patrzyła bo się zapatrzę.To jednak coś tam się martwi o mnie :-)

Ostatnia edycja:
reklama
AGATA777-to Ty jesteś po środku z zaawansowaniem ciąży :-) Kurczę,na prawdę fajnie macie ;-)
magda85-o nie na prawdę nie czuję pociągu :-D a poza tym to robota dla męźczyzn,bo dużo prac tu wykonuje się ciągnikami,kombajnami.Jedynie krowy do oporządzania i np.zbieranie i przebieranie ziemniaków można dać kobiecie

Do góry