reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy czerwcówek

Hej

Dzwoniłam do swojego lekarza i umówiliśmy się jutro na 10 w szpitalu. Ciekawe jak to wszystko się potoczy i czy jutro coś już zaczną robić bo mam dość duszności i opuchnięcia.

Ja sama muszę się inhalować i nawilżać wodą morską więc wiem jak ciężko waszhm dzieciom.

reklama
Kurde,to skoro nie powinien tak blisko stac to w ogole nie widze sensu zeby miec ten nawilzacz bo on nawet w promieniu metra nie nawilza tego powietrza ;/

Asiorek,a w jaki sposob robilas te inhalacje?jedyne co robie podobnego do inhalacji to stawiam mu miske z goraca woda i kilkoma kroplami olejku sosnowego na podlodze przy glowce.Te z soli robi sie jakos podobnie czy trzeba miec jakis specjalny sprzet?

Marzycielka powodzenia!!!obys juz niedlugo tulila malenstwo do siebie ;)

nunka trzeba kupic inhalator w slepie medycznym najlepiej ja mam philips respironics famili z koncowka dla niemowlat .. koszt kolo 100zl.- 150 chyba kupilam bo moj mlody mial wlasnie sapke po porodzie. 3 x dziennie mu robilam i mu pomoglo. pozniej sprawdzal sie jak byl wiekszy i przy katarze czy krtani. pierw inhalacja a pozniej frida mu odciagalam.. jak dla mnie dobra sprawa sama przy zatokach korzystam.. a teo teraz jak sie inhaluje to udaje slonia.. :) ze ma taka wielka trabe... znajoma miala go pozyczonego tez sobie chwalila i kupila dla swojego synka.

marzycielka trzymam kciuki zeby poszlo... wspolczuje w tym upale z brzuszkiem..

Ostatnia edycja:
Asiorek dzieki wielkie,poszukam jakiegos sklepu i kupie,bo juz o tym inhalatorze ktos mi kiedys mowil ale dla starszych dzieci,myslalam ze noworodek jest za maly ;)
Jutro idziemy sie osluchac,oby w plucach bylo czysto...

Witam ;)
Jestem mamą trzech chłopców, w tym Huberta urodzonego 19 czerwca tego roku. Hubi urodził się dzień po terminie, a poród miałam wywoływany. Poszło expresowo, bo o 8.00 zostałam podłączona do kroplówki, do 9.00 się prawie nic nie działo, a potem jak zaczęło sie dziać, to o 11.15 Hubi był po 2 parciach na świecie :) Dobrze, że są teraz wakacje, to moi starsi synkowie mają sporo czasu by się z najmłodszym zapoznać i pomagają mi trochę przy tym naszym Maluszku :)

Marzycielka trzymam kciuki za Ciebie, codziennie zastanawiam sie czy masz juz swoje dziecko po drugiej stronie brzuszka :)
Wesolamamusia witam :)

Hej

Ja już w szpitalu. Miałam masaż szyjki zrobiony i teraz czekamy. Jeśli do jutra nie urodzę to podłączą mi kroplówkę na przyspieszenie

Marzycielka, nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze ja mialam masaz robiony w gabinecie tydzien temu i jedynie krwawilam dwa dni i dalej nic

reklama
Do góry