reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Hej

Dzwoniłam do swojego lekarza i umówiliśmy się jutro na 10 w szpitalu. Ciekawe jak to wszystko się potoczy i czy jutro coś już zaczną robić bo mam dość duszności i opuchnięcia.

Ja sama muszę się inhalować i nawilżać wodą morską więc wiem jak ciężko waszhm dzieciom.

reklama
Kurde,to skoro nie powinien tak blisko stac to w ogole nie widze sensu zeby miec ten nawilzacz bo on nawet w promieniu metra nie nawilza tego powietrza ;/

Asiorek,a w jaki sposob robilas te inhalacje?jedyne co robie podobnego do inhalacji to stawiam mu miske z goraca woda i kilkoma kroplami olejku sosnowego na podlodze przy glowce.Te z soli robi sie jakos podobnie czy trzeba miec jakis specjalny sprzet?

Marzycielka powodzenia!!!obys juz niedlugo tulila malenstwo do siebie ;)

nunka trzeba kupic inhalator w slepie medycznym najlepiej ja mam philips respironics famili z koncowka dla niemowlat .. koszt kolo 100zl.- 150 chyba kupilam bo moj mlody mial wlasnie sapke po porodzie. 3 x dziennie mu robilam i mu pomoglo. pozniej sprawdzal sie jak byl wiekszy i przy katarze czy krtani. pierw inhalacja a pozniej frida mu odciagalam.. jak dla mnie dobra sprawa sama przy zatokach korzystam.. a teo teraz jak sie inhaluje to udaje slonia.. :) ze ma taka wielka trabe... znajoma miala go pozyczonego tez sobie chwalila i kupila dla swojego synka.

marzycielka trzymam kciuki zeby poszlo... wspolczuje w tym upale z brzuszkiem..

Ostatnia edycja:
Asiorek dzieki wielkie,poszukam jakiegos sklepu i kupie,bo juz o tym inhalatorze ktos mi kiedys mowil ale dla starszych dzieci,myslalam ze noworodek jest za maly ;)
Jutro idziemy sie osluchac,oby w plucach bylo czysto...

Witam ;)
Jestem mamą trzech chłopców, w tym Huberta urodzonego 19 czerwca tego roku. Hubi urodził się dzień po terminie, a poród miałam wywoływany. Poszło expresowo, bo o 8.00 zostałam podłączona do kroplówki, do 9.00 się prawie nic nie działo, a potem jak zaczęło sie dziać, to o 11.15 Hubi był po 2 parciach na świecie :) Dobrze, że są teraz wakacje, to moi starsi synkowie mają sporo czasu by się z najmłodszym zapoznać i pomagają mi trochę przy tym naszym Maluszku :)

Marzycielka trzymam kciuki za Ciebie, codziennie zastanawiam sie czy masz juz swoje dziecko po drugiej stronie brzuszka :)
Wesolamamusia witam :)

Hej

Ja już w szpitalu. Miałam masaż szyjki zrobiony i teraz czekamy. Jeśli do jutra nie urodzę to podłączą mi kroplówkę na przyspieszenie

Marzycielka, nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze ja mialam masaz robiony w gabinecie tydzien temu i jedynie krwawilam dwa dni i dalej nic

reklama
Do góry