reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy czerwcówek

hej my juz w domu wyszlismy w poludnie. mala spi ja tez po drzemce.. malutka to jednak nie patrycja tylko ostatecznie maria antonina.. :D akt urodzenia juz w domu wiec sie nie zmieni. porod pod kroplowa caly od 7 rano do 12.25 malutka rodzila sie z raczka trzyma w niej pepowine przy uchu i miala owinieta wokol szyji . wiec parcie bylo masakra kiedy wrzeszczeli ze mam nie przec i powstrzymywac nim ja poodwijaja. malutka ma zrosniete lekko paluszki 2i 3 w stopach ale bez kosciozrostu jutro moj pojedzie zapisac ja do ortopedy ale powiedziano nam ze nic z tym nie beda raczej robic chyba ze my chcemy. nadrobie was jak sie ogarne..

marzycielka dzieki:* trzymam kciukacze za szybki porod.
kaliia gratulacje..

Ostatnia edycja:
reklama
Asiorek super ze juz jestescie w domku ;) hhmm nigdy nie slyszalam o zrosnietych paluszkach ale dobrze ze idziecie to skontrolowac.Byc moze okaze sie ze to zabieg czysto kosmetyczny i wtedy z calego serca doradzam cos z tym zrobic.Mnie osobiscie nie zrobili porzadku z wedzidelkiem za mlodu i teraz sie mecze z roznymi dolegliwosciami.
Ach Maria,najpiekniejsze imie na swiecie :)

hej my juz w domu wyszlismy w poludnie. mala spi ja tez po drzemce.. malutka to jednak nie patrycja tylko ostatecznie maria antonina.. :D akt urodzenia juz w domu wiec sie nie zmieni. porod pod kroplowa caly od 7 rano do 12.25 malutka rodzila sie z raczka trzyma w niej pepowine przy uchu i miala owinieta wokol szyji . wiec parcie bylo masakra kiedy wrzeszczeli ze mam nie przec i powstrzymywac nim ja poodwijaja. malutka ma zrosniete lekko paluszki 2i 3 w stopach ale bez kosciozrostu jutro moj pojedzie zapisac ja do ortopedy ale powiedziano nam ze nic z tym nie beda raczej robic chyba ze my chcemy. nadrobie was jak sie ogarne..

marzycielka dzieki:* trzymam kciukacze za szybki porod.
kaliia gratulacje..

Super , że już jesteście w domku. Dobrze, że poród zakończył się szczęśliwie.

hejka. marzycielka nie martw sie moze zlapie cie tak jak mnie bezobjawowo... ;) wody poleca i juz..

no starszy brat to mssakra..caly czas musze pilnowac bo znosi jej miski zabawki swojego bidona poduszki .. wogole mam nadzieje ze to takie pierwsze zafascynowanie.. a tylko patrzy czy patrze... lozeczkiem trzesie.. a dzis rano poszedl sie jej zapytac czy idzie z nim na dwor do piasku i byl ryk bo nic mu nie powiedziala tylko spi i mam ja obudzic bo przeciez sloneczko juz wyszlo..

Hej

Nadal nic... Ciężko mi żyć w takim zawieszeniu. Tylko ja zostałam z czerwcówek:sorry:

Asiorreek
a przyzwyczailiście się , że to dziewczynka jednak?

ostatni będą pierwszymi jak mawia przysłowie :p
ja to bym chciała znowu czekać na swoją mysie. Fajne to było I mi brakuje czasem brzuszka I kopniaków.I na Ciebie przyjdzie pora ! spoko luz bierz pieseły i korzystaj.

reklama
no marzycielka glowa do gory. kurcze wywala mi jak zdjecie wklejam..
no co do dziewczynki to czasem mam w sobie taki zal.. jakis.. nie wiem.. ogolnie to ciesze sie ale mysle ze wieksza radosc by byla bez tych wszystkich chockow.. gdybysmy od razu albo chociaz przed porodem chwile wiedzieli ze to nie chlopak tylko ona.. a lekarz jak nie byl pewny mogl tez powiedziec ze nie jest pewny a gadalam z nim wczorajto mi powiedzial ze dopiero jak sie ustawila glowa na dol to widzial wyraznie tylko ze my sie juz o plec nie pytali wiec tez nic nie mowil.. pajac!!
a jeszcze najlepsze jest to ze przy porodzie bylo przecierz8 osob wlacznie z neonatologiem i co nikt nie widzial ze nie ma siusiaka??? dopiero pielegniarka wziela ja na kapiel rozwija z tych betow a tu szok... zaraz zwolywali wszystkich..
nie zycze nikomu.. bo mialam dziwne mysli na poczatku... a pozniej cala rodzine na nowo obdzwaniac tlumaczyc ze jednak dziewczynka.. masakra..
a teos wola na nia tymek... :) wie ze to siostrzyczka ale nazywa sie tymek...

Do góry