reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
Marcysia,mialabym ja gleboko w 4 literach...To Ty masz prawo do hormonalnych humorow!!!;)

Inzagata,pojde dzis do apteki i jeszcze dopytam ale wczoraj maz chcial kupic te masc majerankowa to powiedziala mu babka ze stosuje sie ja dopieto od 3 roku zycia.A zobacze tez w jakiej formie maja sol morska,jak mowisz ze lepiej niz fizjologiczna przeczyszcza to warto sprobowac bo to moje male sie meczy strasznie ;(

Nunka ja maść stosowałam po konsultacji z lekarzem, ale faktycznie ona jest od 3 lat, jak masz nebulizator to możesz zrobić inhalacje z soli fizjologicznej. Ja jak użyłam wody morskiej to część katarku dama wypływała, a jaki ma ten katar kolor, przeźroczysty. Jak ma go sporo to lepiej iść do pediatry żeby ją osłuchała, moja miała katar zieląkawo żółty i dostała dodatkowo maść z antybiotykiem, ale ona jest na receptę. Właściwie to takim maluszkom nie wiele można podawać, najważniejsze jest odciąganie, zwłaszcza przed karmieniem, bo dzieciaczki oddychają przez nosek.
Asiorree pewnie się odezwie dopiero jak wróci ze szpitala.
Moja mała wczoraj chyba jakąś kolkę dostała, cały czas się prężyła i nie mogła spać, aż żal mi jej było, trzeba przetrwać te pierwsze 3 miesiące z problemami brzuszkowymi, potem zacznie się ząbkowanie :-D

Ostatnia edycja:
Hej

Wczoraj Asiorreek mi pisała , że może dzisiaj wyjdą a mała to prawdopodobnie będzie Patrycja. Przysłała mi zdjęcie córeczki, śliczna jest.

A ja na dzisiaj mam termin .....

Inzagata nasz katar jest przezroczysty i slychac ze gdzies tam gleboko siedzi bo nawet odciaganie niewiele daje.Ale walczymy ;) oby nie zmienil sie wlasnie na zielonkawy bo wtedy tylko antybiotyk ;(
Wszystkich nas dzis nainhaluje miska z woda i olejkiem sosnowym ;)

Oj tak,male przy kolkach jest tak bezbronne i biedne ze nie wiem.Ja tez nie moge patrzec jak moj sie prezy i placze ;( serce az boli.Hahaha to prawda,teraz przetrwamy prolemy brzuszkowe to zaczna sie zeby i tak w kolko ;)

asiorek wielkie gratulacje! ale heca :D ucałuj malutką

acha, dziewczynki, pisałam na zamkniętym, ale może nie czytałyście.. urodziłam Kornelkę 21.06 sn, 3180g i 53 cm :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry