Cześć
Nie odniose sie do kazdej osobno bo jestem lekko rozbita od wczoraj, wieczorem dowiedzilsmy sie ze nasz znajomy sie powiesil, mlody chlopak 23 lata i jesteśmy w szoku po prostu.
Dziewczyny którym brakuje "przyjemnych" objawów ciązy poczekajcie jeszcze chwila i pewnie tez coś was dopadnie.
W sobote mam wizyte i z kazdym dniem coraz bardziej sie stresuje.
bardzo smutno kiedy odchodzą tak młode osoby współczuję;(
Smile0206 bardzo mi przykro
ostatnio zastanawiałam czy bedac na l4 do konca ciazy bo tak mój by chciał mozna robic zakupy tz wyprawke chodzic po sklepach czy lepiej kupic wszystko w sklepach internetowych , znacie jakieś dobre ?
w tej kwestii nie pomogę bo albo kupuję w sklepach albo na allegro i jestem osobą nie pracującą.
Ja się jeszcze nad wózkami nie zastanawiałam, wychodzę z założenia że mam czas. ... za to byłam dziś u gin na cito mam infekcje buuuu. Mam ochotę na lane kluski na mleku chyba musze zrobić Hehehe
ta infekcja to coś poważnego? dostałaś leki?
u mnie wprost przeciwnie chciałabym aby cos zostło w 1 ciazy 7kg i odrazu zeszło teraz przed ciaza wazylam 47kg a w tamtym tygodniu sie wazyłam i waga 45,80 czyli poprosze o diete na przybranie wagi
przybij piąteczkę..ja tak samo jak Ty ciągle na niedowadze i po ciąży nic mi nie zostało..jestem ciekawa czy będzie podobnie w tej ciąży.
Hej wczoraj nie mdliło mnie w ogóle, głowa nie bolała... aż zaczęłam się bać, wieczorem za to dostałam zgagi ale 1/8 rennie i przeszło :-) a dziś od rana tak nieśmiało mnie trochę mdli.
Ja bym mogła jeść czerwony barszcz, barszcz ukraiński... uszka i pierogi z mięsem... kanapki z białym serem.... i jabłka :-) Dziś na obiad mam gulasz drobiowy z kuskus
Co do becikowego - rozmawiałam z koleżanką która urodziła tyg. temu - Jest podobno tyle papierów do wypełnienia, ze może się odechcieć... mówi, ze kilka stron A3... do tego udokumentowana ciąża od 10 tyg. i dochód na członka rodziny ok. 1800zł (nie wiem czy netto czy brutto)
cdn
współczuje mdłości;/ u mnie już minęły a co do barszczu też mogłabym jeść codziennie tak jak w poprzedniej rosół
Wróciłam z miasta, musiałam szybko coś zjeść bo żołądek się domagał. Kupiłam roladę z galaretką i bitą śmietaną) bardzo mnie ciągnie do ciast i słodyczy.
Co do wyników z toxo to ja w poprzedniej ciąży miałam ujemny i nie wiem czy będę znów robić bo na razie gin nic nie wspomina i też nie wiem jak to jest z tymi wynikami.
Ostatnia edycja: