reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Jod biorę w mieszance dla kobiet w ciąży tak kazala ednokrynolog eurytox tez tyle ze pewnie zwiększy dawkę . Już wiem Poczytalam :-( mam nadzieje ze to nie zaszkodzi fasoli... z włosami nic, sucha na buzi tłusta, raczej tycie mnie zastanawiało ale wiesz to ze ciągle zmęczona bylam to ciężka i stresująca praca, tycie nie ruszam się itp hormony są trudne do zdiagnozowania i rozpoznania a objawy nie są jednoznaczne

reklama
GingerBaby nie martw się ciąże pod opieką endokrynologa są bezpieczne. Uszka do góry znam wiele osób, które z tą chorobą mają mnustwo zdrowych ślicznych dzieci :) Będzie dobrze. Sama też mam towarzystwo w postaci Hasimoto i już zdążyłam się do niej przyzwyczaić.

Ginger dobrze że już po wizycie i nic innego się nie dzieje - postaraj się nie martwić, posłuchaj niobe bo dobrze mówi.
Własciwie to też musze te badania i to czym prędzej porobić...

MamaAnia ale smaki nie dają się obejść więc nie miałas innego wyjścia hehe :)

Dziewczyny współczuję wam, że musicie zmagać się z dodatkowymi chorobami i badaniami. Ciesze się, ze ja nie muszę tak chodzić po lekarzach, ale najważniejsze żeby dzieciątka były zdrowe i dla nich jesteśmy w stanie znieść wszystko.
Mi dzisiaj zachciało się babki zebry, ale że byłam niecierpliwa to zrobiłam samą babkę żeby było szybciej. Jak na złość po 1h pieczenia dalej była surowa, więc piekłam ją 1.5h. Za nim ostygła to przyszła pora na kolacje i kąpiel Emilki. Później zapomniałam o niej a teraz już mi przeszła ochota ;/

no i bardzo dobrze ze ci przeszlo, mnie sie od weekenda frytkow chcialo..... zjadlam...... jak mi jest niedobrze... fuck:baffled: mam wrazenie ze stoi mi to w gardle, a zmusisc sie do pawia nie umiem:szok:

reklama
Do góry