reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Zyrafka mnie tez juz prawie przestalo bolec, tylko jak cos nosze albo dlugo stoje to pobolewa.
Ja z synem jadlam slodkie. Nie jadłam a wciągalam jak odkurzacz :p a teraz po slodyczach a najbardziej po mojej ukochanej czekoladzie mam mdlości :p

reklama
ja wcinam jabłka kilogramami;d dziś kupiłam winogron i pomarańcze..mam ciągle ochotę na owoce..i ciasto:) a i pachną mi pierogi z mięsem...haha..
co do bóli podbrzusza to coraz rzadziej się zdarzają.

My dzis na obiadek standardzik: rybka z ziemniaczkami :)
Dziewczyny najadlam sie dzisiaj strachu. Przepoludniem poszlam na siku a tam krwi tak duzo, ze na spodnie przemoklo. Myslalam, ze to juz koniec. Ogarnelam dzieci i poszlam po testa. Przedchwila test mega pozytywny. Krwi zostalo tylko troszke na papierze. Mam nadzieje, ze to tylko jednorazowy wybryk mojego organizmu. Mam w domu duphaston tylko maz mi przemeblowanie zrobil i znalezc nie moge. Myslicie ze jest sens brac? Kurde jakbym byla w pl to bym juz u gina siedziala a takto musze czekac...

Missis to moja pierwsza ciaza w uk a z tego co mi kolezanki tutaj opowiadaly lekarze tutaj nie przejmuja sie zbytnio poczatkami. W dodatku nie mam co z dziecmi zrobic a maz bedzie dopiero za jakies 2.5 - 3 godzinki
Chyba wczorajsza podroz wychodzi. Jednak taka trasa z dziecmi i bagazami to nie latwizna :/

reklama
I wlasnie dlatego bedac w uk nie chcialam zachkdzic w ciaze :-\ bardzo mi sie tam podobalo ale przy moich problemach ciazowych juz pewnie dawno bym fasola stracila. Kurcze czemu taka rozbierznosc jest w pl a tu... :-\ ja jakbym zobaczyla u siebie krew zywa to bym chyba umarla z paniiki

Do góry