reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Witamy malgos83 :*

My postanowiliśmy w tej ciąży pary z ust nie puścić aż... aż nie wiem co, chyba aż ktoś zauważy i odważy się zapytać :p Teoretycznie moglibyśmy powiedzieć rodzicom, ale nasze matki to takie paple, że jednak na najbliższy czas zatrzymamy tę radosną nowinę dla siebie :)

reklama
Hini dobrze powiedziane póki ktoś nie zauważy. Hmm tylko obawiam się, że w kolejnej ciąży ten brzuch będzie szybciej widoczny niż chciałbym aby co niektórzy się dowiedzieli.

Niobe no właśnie... Teraz bez ciąży ciągle miałam brzuch jak w trzecim miesiącu z córką, więc nie łudzę się, że długo da się ukryć mój stan ;)

Ja jestem ciekawa jak szybko mi brzuch wywali :p ale juz sie nie moge doczekac szykowania wszystkiego. :p juz nawet pare ubranek kupilam :p nie jestem przesądna i w razie czego bede miala komu oddac ale nie biore pod uwage tego ze moge stracic groszka ;)

:)
ja z racji tej, że jestem drobnej budowy szybko miałam widoczny brzuszek i wyglądał jak piłka a po ciąży został mi taki malutki więc jak coś zjem to od razu mnie wypycha;dd też nie jestem przesądna i będę się chwalić moim stanem ale dopiero jak potwierdzi to lekarz:)
dziś zapytałam mojego synka czy chciałby siostrzyczkę..on na to " nie chcę siostrzyczki bo wszystkie dziewczyny się we mnie kochają a jeszcze tego mi brakowało"..:D

Malgos83 udanego masz Synka :-)

Chciałabym nie mówić w rodzienie do 12 tygodnia aby wszyscy się w koło nie denerowoali i nie zadawali męczących pytań - "i jak wszystko dobrze?" A skąd ja to niby mam wiedzieć? Ale obawiam się, że mój brzuch zdradzi sytuacje wcześniej.

Julia a ile okres Ci się spóźnia? może czegoś nie doczytałam za co przepraszam. Mnie brzuch dziś pobolewał dość często. Teraz zasiadłam z herbatką..mąż leży z synkiem i oglądają bajkę a ja mam chwilę dla siebie.. a najadłam się jak zwykle na wyrost..jakby mi mieli lodówkę zamknąć.

reklama
Do góry