reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Witamy malgos83 :*

My postanowiliśmy w tej ciąży pary z ust nie puścić aż... aż nie wiem co, chyba aż ktoś zauważy i odważy się zapytać :p Teoretycznie moglibyśmy powiedzieć rodzicom, ale nasze matki to takie paple, że jednak na najbliższy czas zatrzymamy tę radosną nowinę dla siebie :)

reklama
Hini dobrze powiedziane póki ktoś nie zauważy. Hmm tylko obawiam się, że w kolejnej ciąży ten brzuch będzie szybciej widoczny niż chciałbym aby co niektórzy się dowiedzieli.

Niobe no właśnie... Teraz bez ciąży ciągle miałam brzuch jak w trzecim miesiącu z córką, więc nie łudzę się, że długo da się ukryć mój stan ;)

Ja jestem ciekawa jak szybko mi brzuch wywali :p ale juz sie nie moge doczekac szykowania wszystkiego. :p juz nawet pare ubranek kupilam :p nie jestem przesądna i w razie czego bede miala komu oddac ale nie biore pod uwage tego ze moge stracic groszka ;)

:)
ja z racji tej, że jestem drobnej budowy szybko miałam widoczny brzuszek i wyglądał jak piłka a po ciąży został mi taki malutki więc jak coś zjem to od razu mnie wypycha;dd też nie jestem przesądna i będę się chwalić moim stanem ale dopiero jak potwierdzi to lekarz:)
dziś zapytałam mojego synka czy chciałby siostrzyczkę..on na to " nie chcę siostrzyczki bo wszystkie dziewczyny się we mnie kochają a jeszcze tego mi brakowało"..:D

Malgos83 udanego masz Synka :-)

Chciałabym nie mówić w rodzienie do 12 tygodnia aby wszyscy się w koło nie denerowoali i nie zadawali męczących pytań - "i jak wszystko dobrze?" A skąd ja to niby mam wiedzieć? Ale obawiam się, że mój brzuch zdradzi sytuacje wcześniej.

Julia a ile okres Ci się spóźnia? może czegoś nie doczytałam za co przepraszam. Mnie brzuch dziś pobolewał dość często. Teraz zasiadłam z herbatką..mąż leży z synkiem i oglądają bajkę a ja mam chwilę dla siebie.. a najadłam się jak zwykle na wyrost..jakby mi mieli lodówkę zamknąć.

reklama
Do góry