reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
Witam dziewczyny w tak pięknym dniu jak dzisiaj, trzeba kożystać z takiej pogody, ja niestety siedzę w pracy. Mój synek ostatnio mnie spytał dlaczego wszyscy maja rodzeństwo a on nie. Stwierdził żę chciałby taką małą siostrzyczkę Zuzię, kochany maluch. Jak na razie jeszcze nie myślałam kiedy mu powiedzieć że będzie miał rodzeństwo, ale chyba poczekam aż brzuszek będzie wyraźnie widoczny, wtedy będzie mu łatwiej wytłumaczyć.

hejka..inzagata u Ciebie piękna pogoda? u mnie deszczyk pada i jest ponuro. Ja swojemu synkowi powiedziałam, że w brzuszku mam dzidziusia a to dlatego, że często chce żebym wzięła go na ręce i chciałabym, żeby oswajał się z tą wiadomością..przytula się do brzucha i mówi, że chce zobaczyć dzidziusia i dać jemu buziaka:)
julia przykro mi..powodzenia i nie poddawaj się.

a ja przeziębiona jestem od kilku dni i nie mogę sobie poradzić z upierdliwym katarem i zapchanym nosem;/

Witam :) u nas tez piekna pogoda :) chlopcy spia a ja zagladam do was :) wczoraj caly dzien spedzilismy w szpitalach ze starszym synkiem na badaniach a dzis odpoczywamy :)
U nas o ciazy wiemy tylko ja i maz :D dzieci tylko pytam czy chcieliby malego braciszka ale nic nie mowie, zeby dziadkom nie wygadali :)
Julia przykro mi, trzymam kciuki za nastepny cykl :)
Witam nowe mamusie ;)

Witaj malgos :) tak mam dwoch synkow a chcialabym corke :) nie nastawiam sie jednak na dziewczynke tylko czuje trzeciego chlopca :D pewnie i ty chcialabys dziewczynke? :)

reklama
Witam, jeszcze nie moge wam powiedzieć czy dołącze do Was, gdyz jeszcze za wszesnie, ale śledze wasze pogaduchy i szczerze zazdroszcze. Nawet jesli nam sie uda to nie wiem czy bede rodzic w czerwcu, ale z kalkulatorów internetowych wynika ze jesli udało nam sie to na czerwiec bedzie poród. Zycze wam zdrówka, i trzymam kciuki.
:-)

Do góry