reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
Ja jeść nie moge. Z synem przytylam 18kilo i nie chcialabym znowu tyle. Na wymioty mnie bierze teraz, zypelnie inna ta ciaza niz z synem ;)
wieczór mija leniwie. Starszy gra a mlodszy tworzy dziela w paint. :p
Missiiss jak ty to zrobilas ze tylko 6?? :D

Niobe moj jakos tych dluzszych bajek nie toleruje :) on raczej swinke peppe, diego, dore i takie podobne :) odpoczywaj odpoczywaj :)
Martucha wspolczuje nudnosci :)
Wreszcie moje robaczki zasnely!! Hurrraaa chwilka dla mamuski :D moj na grilu u znajomych ale co tam sam chlopina caly czas siedzi to niech sie rozerwie :)

Lolcia86 mój do niedawna też nie oglądał.

Moim marzeniem jest przytyć w ciąży tylko 6 kg, ale z moim apetytem to nie możliwe. Znowu w nic się nie będę mieściała łącznie z butami :zawstydzona/y: i ciekawe czy kolejne będzie tak duże jak pierworodny (4,4 kg)

Mnie też na wieczór strasznie zemdliło, już po mięcie jestem, ale mam nadzieję, że mnie mdłości ominął, jak w pierwszej :D Podziwiam Was, nawet nie wiedziałam, że tak mało można przytyć, ja się nabawiłam tylu rozstępów, że czasem nazywam siebie tygrysem :D

Ja z synkiem przytyłam 8 kg, ale przez pierwszy trymestr bardzo schudłam, po porodzie od razu wróciłam do starej wagi, teraz apetyt mnie nie opuszcza cały czas się zastanawiam co by tu zjeść, już przytyłam 1 kg a to dopiero 5 tydz. A wizytę na NFZ mam na 17 paź., ale żeby się nie stresować tak do tego czasu to prywatnie umówiłam się na 7.10, i będę mieć USG.

reklama
Do góry