reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
Na ja dopiero sie pod koniec października wybiore i zastanawiam sie czy zrobic badania na wlasna reke czy czekac na to co lekarz powie?? jak do niego pojde to juz bede miala wyniki...

Ostatnia edycja:
Niobe
Zespol antyfosfolipidowy? Ja nibyvtez go mam ale ten obecny lekarz nie chcial mi dac clexane choc naeet nie sprawdzil wynikow i w ogole czulam jakby w ogole w to nie wierzyl. Jezeli chodzi o apetyt mam napady na zupki chinski :-) jadlabym je all day :-)

Malutka
We wtorek mam wizyte jak dobrze pojdzie a jak nie to w piatek :-)

Ja za to wcinam steki, których nigdy nie jadłam :szok: U mnie ze względu na niedouczenie ginekologów ciąże prowadzić będzie też immunulog - na szczęście kapitalna babka na NFZ.

Jeśli chodzi o lekarza to ja dokładnie tak jak malutka :) A napady głodu... miałam i bez ciąży, ale teraz zaczynam siebie przed sobą tłumaczyć. Muszę sobie z tym poradzić, bo jeśli to znów będzie 20 kilo to słabo widzę powrót do sylwetki :D

Hej :) wspolczuje sytuacji z lekami, ale lepiej dmuchac na zimne i jestem zdania, ze kazda mamusia wie co dla niej dobre :)
Napadow glodu nie mam ale odkad przyjechalam z dziecmi do tesciow to tesciowa mnie ciagle na jedzenie namawia :D
Do lekarza ide w srode. Pewnie nie szlabym tak wczesnie ale jak wspominalam jest to dla nas mala niespodzianka a za niespelna 2 tyg wracamy do siebie do uk i wole sprawdzic czy poki co wszystko gra :)
Zyczylabym sobie i wam takiej ciazy jak moja druga: zadnych nudnosci, wymiotow czy innych oslabien i tylko 8kg na plus :)
Jak mija wieczor? Moj starszak oglada strazaka sama, mlodszy mleko ciumka a ja sie cisza delektuje :)

reklama
Ja w ciazy z Jasiem przytylam 6 kg. W sumie to raczej nic nie przytylam bo jasko wazyl 3500 plus wody lozysko haha :-) teraz tez bym tak chciala. Jutro sie zwaze zobacze czy jest tyle co pare dni po owu ;-)

Do góry