reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Hini
Super ze ci sie udalo w pierwszym cyklu :-) ja bym wlasnie chciala odwrotnie jak ty-dziewczynke zeby tez miec parke :-) no ale zobaczymy co mi tam naz pidrzucil :p raczej sie chlopca spodziewam bo juz dwoch urodzilam;-)

reklama
łoo to juz koniec czerwca? czyli ze co malo bdzie tu dziewczyn?? Aldona to w ktorym tyg jestes?
Na koniec cZerwca? To jja sie dopiero co dowiedzialam i mam 1 czerwca :-)[/QUOTE]

Jejku jestem taka zakręcona, dopiero jak zobaczyłam Twoje pytanie- zobaczyłam co ja napisałam:) Oczywiście nie koniec czerwca, tylko początek. Koniec to nawet nie byłby chyba jeszcze możliwy he.
Dokładnie w poniedziałek miałam potwierdzone badanie i termin lekarz mi wyliczył na 2 czerwca, czyli prawie tak jak Ty:) U mnie początek 4tygodnia. Jesteś z Wrocławia?

Jezu dziewczyny nie wiem jak Wy to zrobiłyście, że macie np na koniec czerwca i już wiecie

Mi oba testy wyszły negatywne, bhcg robiona w pierwszym dniu spodziewanej miesiaczki wykluczyła ciążę a tu już 12sty dzień po dacie spodziewanej @ jestem, mam mdłości, boli mnie brzuch, śpię dużo, jem dużo, ryczę z powodu piosenki w radiu (słowem WSZYSTKO co w pierwszej ciąży) i nadal NIC. testu już nie robię (sąsiadka była już w ciąży na 100% i chciała test na pamiątkę zrobić to dopiero za ósmym razem jej wyszesł), gina mam 1.10. czyli za tydzień i nie wiem jak wytrzymam CAŁY TYDZIEŃ jeszcze....

Jezu dziewczyny nie wiem jak Wy to zrobiłyście, że macie np na koniec czerwca i już wiecie

Mi oba testy wyszły negatywne, bhcg robiona w pierwszym dniu spodziewanej miesiaczki wykluczyła ciążę a tu już 12sty dzień po dacie spodziewanej @ jestem, mam mdłości, boli mnie brzuch, śpię dużo, jem dużo, ryczę z powodu piosenki w radiu (słowem WSZYSTKO co w pierwszej ciąży) i nadal NIC. testu już nie robię (sąsiadka była już w ciąży na 100% i chciała test na pamiątkę zrobić to dopiero za ósmym razem jej wyszesł), gina mam 1.10. czyli za tydzień i nie wiem jak wytrzymam CAŁY TYDZIEŃ jeszcze....
Trzymam mocno kciuki w takim razie.

reklama
Witam,

wygląda, że i ja do was dołączę :-) Test pozytywny :szok: według moich wyliczeń termin na 06.06.2015 i tym razem mam nadzieję dotrwać szczęśliwie do końca ciąży.

Ostatnia edycja:
Do góry