reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Hini
Super ze ci sie udalo w pierwszym cyklu :-) ja bym wlasnie chciala odwrotnie jak ty-dziewczynke zeby tez miec parke :-) no ale zobaczymy co mi tam naz pidrzucil :p raczej sie chlopca spodziewam bo juz dwoch urodzilam;-)

reklama
łoo to juz koniec czerwca? czyli ze co malo bdzie tu dziewczyn?? Aldona to w ktorym tyg jestes?
Na koniec cZerwca? To jja sie dopiero co dowiedzialam i mam 1 czerwca :-)[/QUOTE]

Jejku jestem taka zakręcona, dopiero jak zobaczyłam Twoje pytanie- zobaczyłam co ja napisałam:) Oczywiście nie koniec czerwca, tylko początek. Koniec to nawet nie byłby chyba jeszcze możliwy he.
Dokładnie w poniedziałek miałam potwierdzone badanie i termin lekarz mi wyliczył na 2 czerwca, czyli prawie tak jak Ty:) U mnie początek 4tygodnia. Jesteś z Wrocławia?

Jezu dziewczyny nie wiem jak Wy to zrobiłyście, że macie np na koniec czerwca i już wiecie

Mi oba testy wyszły negatywne, bhcg robiona w pierwszym dniu spodziewanej miesiaczki wykluczyła ciążę a tu już 12sty dzień po dacie spodziewanej @ jestem, mam mdłości, boli mnie brzuch, śpię dużo, jem dużo, ryczę z powodu piosenki w radiu (słowem WSZYSTKO co w pierwszej ciąży) i nadal NIC. testu już nie robię (sąsiadka była już w ciąży na 100% i chciała test na pamiątkę zrobić to dopiero za ósmym razem jej wyszesł), gina mam 1.10. czyli za tydzień i nie wiem jak wytrzymam CAŁY TYDZIEŃ jeszcze....

Jezu dziewczyny nie wiem jak Wy to zrobiłyście, że macie np na koniec czerwca i już wiecie

Mi oba testy wyszły negatywne, bhcg robiona w pierwszym dniu spodziewanej miesiaczki wykluczyła ciążę a tu już 12sty dzień po dacie spodziewanej @ jestem, mam mdłości, boli mnie brzuch, śpię dużo, jem dużo, ryczę z powodu piosenki w radiu (słowem WSZYSTKO co w pierwszej ciąży) i nadal NIC. testu już nie robię (sąsiadka była już w ciąży na 100% i chciała test na pamiątkę zrobić to dopiero za ósmym razem jej wyszesł), gina mam 1.10. czyli za tydzień i nie wiem jak wytrzymam CAŁY TYDZIEŃ jeszcze....
Trzymam mocno kciuki w takim razie.

reklama
Witam,

wygląda, że i ja do was dołączę :-) Test pozytywny :szok: według moich wyliczeń termin na 06.06.2015 i tym razem mam nadzieję dotrwać szczęśliwie do końca ciąży.

Ostatnia edycja:
Do góry