reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Hini witaj :-) zaraz zrobie wieczorkiem watek poznajmy sie i liste wiec tam bedziemy mogli kilka slow o sobie napisac i sie poznac :-) chyba ze ktoras ma ochote to zrobic :-)
missiiss1301
Kamyk bolal jesli za mocno cie boli wez sobir nospe albo magnez i nospe
martucha020290
Fanka BB :)
Kamyk wlasnie mnie tez boli. Przed wczoraj wzielam nospe ale szczerze to nie pomogla i juz nie biore
przy pierwszej ciazy nie bolalo a teraz tak.
No i gdzie ta lista??
przy pierwszej ciazy nie bolalo a teraz tak.
No i gdzie ta lista??
Kamyk bolal jesli za mocno cie boli wez sobir nospe albo magnez i nospe
Uff, lekarz też kazał brać no-spę jakby co, ale wytrzymam. To moja pierwsza ciąża i martwię się, bo nie spodziewałam się bólu brzucha i to jeszcze w miarę mocnego.
missiiss1301
Bedzie bedzie tylko jak zalegne do lozka bo elasnie pierogi skonczylam lepic ;-) wybaczcie. Siade do lozka na kompie i zrobie bo teraz na fonie ciagle w ciagu dnia :-)
Kobietki lista i Poznajmy sie zrobione w formie wstępnej. Jutromjak młody mi da siądę na kompa i dołączę obrazki i migoczące napisy jednym słowem bajery ;-) bo na tablecie niestety tez tego nie mogę zrobić bo na iosie nie mogę obrazków zapisać. No nie ważne jutro nadal tym tematom nowego kolorowego życia :-)
jesli macie ochotę napiszcie cos o sobie na Poznajmy sie :-)
Kobietki lista i Poznajmy sie zrobione w formie wstępnej. Jutromjak młody mi da siądę na kompa i dołączę obrazki i migoczące napisy jednym słowem bajery ;-) bo na tablecie niestety tez tego nie mogę zrobić bo na iosie nie mogę obrazków zapisać. No nie ważne jutro nadal tym tematom nowego kolorowego życia :-)
jesli macie ochotę napiszcie cos o sobie na Poznajmy sie :-)
Ostatnia edycja:
missiiss1301
Kamyk
Napisz na kiedy termin to wpisze cie na liste konkretnie :-)
Napisz na kiedy termin to wpisze cie na liste konkretnie :-)
Jeśli chodzi o ból brzucha, to bolał mnie na początku, teraz tylko od czasu do czasu coś poczuję, nadal bolą mnie piersi i są wrażliwe, no i mam mdłości prawie cały czas. Dokładny termin porodu podam po wizycie u lekarza, bo z OM wychodzi mi na koniec maja tj. 29, ale w mnie w rodzinie dzieci rodzi się min. tydz. po terminie, więc raczej zostanę czerwcówką. Witam kolejne nowe mamausie i życzę spokojnych 9 miesięcy, Wam ale też sobie.
reklama