reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Ah tak, termin obliczyłam (jakże inaczej, żesz kurdę, ale się nakręcam:wściekła/y:), stosunek wiem kiedy był, owulacja tego samego dnia, termin na 5 czerwca ;-) Podpowiedzcie proszę, jak dołączyć do grupy, czy coś? Bo trochę się gubię

reklama
Hini witaj :-) zaraz zrobie wieczorkiem watek poznajmy sie i liste wiec tam bedziemy mogli kilka slow o sobie napisac i sie poznac :-) chyba ze ktoras ma ochote to zrobic :-)

Dziewczyny, czy Was na początku ciąży tez bolał/boli brzuch? Nie boli mnie cały czas, ale jak ściśnie, to czasem mocniej, niż podczas okresu :(

Kamyk wlasnie mnie tez boli. Przed wczoraj wzielam nospe ale szczerze to nie pomogla i juz nie biore ;)
przy pierwszej ciazy nie bolalo a teraz tak.
No i gdzie ta lista?? ;)

Bedzie bedzie tylko jak zalegne do lozka bo elasnie pierogi skonczylam lepic ;-) wybaczcie. Siade do lozka na kompie i zrobie bo teraz na fonie ciagle w ciagu dnia :-)

Kobietki lista i Poznajmy sie zrobione w formie wstępnej. Jutromjak młody mi da siądę na kompa i dołączę obrazki i migoczące napisy jednym słowem bajery ;-) bo na tablecie niestety tez tego nie mogę zrobić bo na iosie nie mogę obrazków zapisać. No nie ważne jutro nadal tym tematom nowego kolorowego życia :-)
jesli macie ochotę napiszcie cos o sobie na Poznajmy sie :-)

Ostatnia edycja:
Jeśli chodzi o ból brzucha, to bolał mnie na początku, teraz tylko od czasu do czasu coś poczuję, nadal bolą mnie piersi i są wrażliwe, no i mam mdłości prawie cały czas. Dokładny termin porodu podam po wizycie u lekarza, bo z OM wychodzi mi na koniec maja tj. 29, ale w mnie w rodzinie dzieci rodzi się min. tydz. po terminie, więc raczej zostanę czerwcówką. Witam kolejne nowe mamausie i życzę spokojnych 9 miesięcy, Wam ale też sobie.

reklama
Widzę, że tylko jeden mój post się dodał, w dodatku ten mniej ważny, drugi z kolei :p No nic, zaraz wskoczę na poznajmy się :) Mnie brzuch w ogóle nie bolał i nie boli, ale z tego co słyszałam, to raczej normalne :)

Do góry