reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Truskawka
Witaj
I podaje ci reke od terminu @ mam plamienia z przerwami :-\ masakra. Wiedzialam ze beda bo w kazdej ciazy byly ale ze az tak?:-\ heh. Trzymam &&&& zeeby wszystko bylo ok. I jak bedziesz znala termin to pisz na pw dopisze cie do listy :-) &&&& za wizyte! Tez mam w pt....

Chyba sobie zapodam jeszcze jedna nospe... lutke wzielam i zasnelam na prawie godzinke. Wstalam chwile bylo ok i znow boli:-\ aagggrrr
Kochana a jakie masz te plamienia? To bardzo pocieszajace ze mialas je w poprzednich ciazach a urodzily sie zdrowe dzieci.
Pecherzyk z pecherzykiem zoltkowym widzialam w sobote wiec mam nadzieje ze teraz tez wszystko bedzie tak jak powinno

reklama
Z tego co doczytałam teraz na internecie to piszą ze od 12 tyg w góre, w zaleznosci od ginekologa i przebiegu ciazy (dopochwowe jest dokladniejsze i przy USG genetycznym jeszcze własnie potrzebne) :)

Apropos usg to miałam dziś niemiłą sytuacje, jak przyszłam do lekarza,a on mi mówi,ze wszystkie usg zajęte.Okazało się,że w jego gabinecie nie ma sprzetu i musi go pozyczać od kolegów obok.Tak więc na "pożyczonym" sprzecie mnie dzis zbadano. dla mnie to dziwna sytuacja zwazywszy na to,że to MEDICOVER heh ;>

reklama
Dżoana nie spotkałam sie z czymś takim. Chodze do pana ktory ma swoj jeden gabinet i tylko on tam przyjmuje wiec nie ma opcji zeby sie cos takiego wydarzylo. Ważne ze zrobil ci usg, pozyczonym bo pozyczonym sprzetem ale jest ;)

Do góry