reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Missis,Martucha,Ginger- trzymam za Was mocno kciuki, duzo wypoczywajcie i zdrowo się odzywiajcie :* Pozostałym dziewczynom również życze duuużo zdrówka :)

A ja jestem dziś po pierwszym usg. Wszystko w porządku, serduszko bije, a dzidzia jest dwa razy większa w porównaniu do danych z suwaczka, bo ma aż 11 milimetrów.Zdziwiłam sie ,ze aż tyle,ale doktor powiedział ,ze biorąc pod uwage date ostatniej miesiaczki (27 sierpnia) to jest akurat w sam raz :) Teraz trzeba porobic wszystkie badania i za 4 tygodnie kolejna wizyta.

reklama
Dziewczyny współczuję Wam tych dolegliwości;(( kurde nie tak to powinno wyglądać.. trzymam kciuki za pomyślność.

Dżoana9 super, że wizyta udana;) maluszek rośnie:)

a ja pospałam, moja mama upiekła oponki i oczywiście przejadłam się;d.. tak w ogóle to ważyłam się wczoraj i mam 1,5kg do przodu;dd ale jem dużo więc nie ma się co dziwić.

Dziewczyny trzymam kciuki za Was, duzo zdrówka każdej z Was życze.

Leje u mnie strasznie, jesien pelna para juz. Synek śpi od godziny z jednej strony to dobrze ale z drugiej do połnocy spac nie bedzie chcial ehhh

witam wszystkie mamusie w ten ciepły wieczór

Dżoana, gratulacje bijącego serduszka!

Martucha, mississ - trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze. 3majcie się dziewczyny

u mnie nasilają się mdłości, dzisiaj myślałam że zwymiotuję na koleżankę, której perfumy ewidentnie mi nie podeszły
I niestety dostałam jakiś dziwnych upławów... gęste, białe. Czy to normalne, miałyście kiedyś coś takiego?

Dziękuję dziewczyny :)

Lady Agness- ja tez mam takie białe i jak byłam na pierwszej wizycie 3 tyg, temu lekarz powiedział ze jest ok :)

witam wszystkie mamusie w ten ciepły wieczór

Dżoana, gratulacje bijącego serduszka!

Martucha, mississ - trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze. 3majcie się dziewczyny

u mnie nasilają się mdłości, dzisiaj myślałam że zwymiotuję na koleżankę, której perfumy ewidentnie mi nie podeszły
I niestety dostałam jakiś dziwnych upławów... gęste, białe. Czy to normalne, miałyście kiedyś coś takiego?

mam podobne upławy;/

W internetach piszą o tym tak: " Białe upławy u ciężarnych są spowodowane działaniem estrogenu – hormonu, który zwiększa przepływ krwi do okolic miednicy i pobudza tkanki śluzowe kobiety." :)

reklama
Hej:)
W końcu nieśmiało postanowiłam się ujawnić.
Dziś mój 5 tc i 2 dzień ciąży, to moja druga ciąża, niestety pierwsza nie zakończona sukcesem:( brak serduszka...
Teraz wszystko powinno być dobrze, a męczą mnie cholerne brązowe plamienia...umieram ze strachu:(
W piątek wizyta u gin, czy możliwe, że zobacze juz serducho? A póki co chyba czas odpocząć od pracy, leżeć plackiem i zamienic duphaston na 2x2 luteine ....
Zazdroszcze wam dzieciaczków ktore macie, a dziewczynom, które widzialy serduszka gratuluje:*

Do góry