reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Ja nie mam pojęcia od czego to :( boli no i to jak w tym miejscu gdzie ostatnio byla dzidzia i wyzej troche...
Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.
Kiedy masz jakies usg najbliższe??

reklama
No mnie tez wlasnie boli tam gdzie dzidzia. Az w srodku czuje takie cisnienie na ta str w dol. Nie wiem jak to opisac... dzisiaj zamowilam sobie wizyte w pt. U tej dziwnej babki blisko mnie. Nawet nie dzwonie tam do wro bo on ma kijowy sprzet i czasem mam wrazenie ze mnie nie rozumie albo mysli ze sciemniam...a ty kiedy masz wizyte?

Ja dopiero za dwa tyg w środe.
Ja czuje tak jakby mnie ktos gryzl od środka albo cos wbijal. A niekiedy czuje cos takiego jakby od lewej do prawej str nożem mi rozcinali brzuch od środka, albo jakby sie cos rozrywalo...

Masakra :-\. Kurcze dlugo musisz czekac. Eh... to moja 3 ciaza i tak to ja sie jeszcze nigdy nie czulam. Nawet juz nie chce mi sie smecic. Polozylabym sie spac tylko i zaszyla pod koldra a tu nie ma jak. Jeszcze jutro wyjazd do wro zeby tacie saczek sciagneli po operacji tej reki. Znow mnie wytrzepie w tym aucie. Wiesz ja najbardziej sie boje czy serdusxko tam bije dalej czy nie...

Missiiss z Holandii. Cala holandia, cale niemcy i 2-3h w polsce. Mam możliwość iść tu do gina ale nie stac mnie na kolejna wizyte. Raz juz bylam... dwie takie wizyty i mam nowy wózek WYPASIONY dla malucha ;)

A no tak wlasnie myslalam ze hl ... to kawal drogi. Ja z uk jak jechalam to 28 h vbbbrr. A 14 to masakra jak dla kobiety w ciazy . No z tymi wizytami jak dziewczyny pisza za granica to ceny z kosmosu:-\

Witam, ja jestem mega zła, okazało się że synek ma owsiki, i boje się że też to dziadostwo złapałam. Dzisiaj byłam z nim u lekarza, coś tam mu przepisała, ale teraz nie wiem co ze sobą zrobić bo w moim stanie żadne leki nie wchodzą w grę. Kurcze że też musiał takie świństwo przywlec.

reklama
Missiiss tzn jakbysmy tu jeszcze wracali to bym poszla do tego gina ale jestem świadomo ze wracam do pl bedziemy zyc z polskiej wyplaty i dlatego wiem ze nie moge sobie na to pozwolic.
Inzagata do przedszkola chodzi?? a ty pytalas lekarza czy mozesz cos na to brac w razie czego?

Do góry