reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Ginger trzymam kciuki za wizyte,
Martucha zazdroszcze powrotu do PL ja mam tyle obaw ze zaczelam myslec zeby tez wrocic na czas ciazy i porodu chociaz, angielska służba zdrowia kompletnie mnie nie przekonuje ale nie chcialabym znowu rozstawac sie z mezem i tak zle i tak nie dobrze ;(
Malgos ja mam praptycznie caly czas nie chec do jedzenia...

U mnie pochmurno i nudno..synek dalej chory i nie jest nic lepiej.

Lolcia wczoraj czytalam na majowkach o jakiejs formie w przychodni o polozna, i teraz nie wiem czy najpierw gp czy mozna od razu ta forme slyszalas cos moze w tym temacie?

reklama
Hej :-)

Ale mnie nie bylo właśnie siedziałam godzinę i nadrabialam zeby listę zrobić. I tyle sie naczytałem i żadna nowa mamusia nie podała przewidywalnego terminu :-D

Wiec
GingerBaby
neferetete
Kamcia2810
malutkans
Minka1
Fifiii
mamamm
mimula
Lady Agnes
Dzoana9
mamma-mila

prosze o terminy :-) to wyrzucę na listę :-) a i jakbyście mogły na priva pisać to mi łatwiej bedzie jak będę miała dłuższa przerwę :-)

Ginger
&&& za wizytę trzymam! Wczoraj kupiła, spodnie do pracy tez w c&a super sa tez 100 dałam :-)

mamaAnia
a co robisz ze pracujesz w domku? Ja bym chciała pracować w domu po macierzyńskim. Nie chce wracać do obecnej pracy. Mam kilka pomysłów na działalność ale zobaczymy co czas przyniesie.

Mama-mila
ocxywiscie ze plamienia konsultowalam. Niestety w każdej ciąży je miałam i były to krwiaczki. Teraz kazali mi odpoczywać. i to jest śmieszne bo zwolnienie dostałam z oporem.parodia

lolcia
ja z ku to pamietam najlepsza pizzę jaka jadłam to z pizzerii dominos moje dziecko tam pierwszy raz jadło i poprostu było tak zachwycone ze wpychalo małymi raczkami do buzki robiąc amniamniam haha ;-) nigdy lepszej nie jadłam. A w sadzie to często gotowe Dania do mikrofeli do pracy kupowałam :-)
a co do pójścia na l4 bo pytałam parenascie str temu :p to chciałabym iść juz na l4 ale marzy mi sie umowa... Jest juz zaakceptowana przez dyrektora który klepnal i nawet nie wiedział co klepnal bo go kolega zagadal ;-) ale muszę minimum do 16 list chodzić. Trudno jak sie nie uda bedzie przedłużona do porodu.

martucha

trzymaj sie tam bedzie dobrze! Ja mam tez przestanę z tymi plamieniami :-/ oszczędzam sie i odpoczywaj jak tylko możesz!

no i witam wszystkie nowe mamusie :-)

Smile jakby moj chcial zostac w HL na stale to choćby sie walilo i palilo to bym zostala. My mamy ten problem ze na czarno tu siedzimy. Jakbysmy byli tu na legelu to bym sie nie zastanawiala nad owrotem.
missiiss juz żygam tym lezeniem :p

Hej :) wlasnie wrocilam. Mlodsza pociecha je "meko" a ja nadrabiam :)
Martucha ciesze sie, ze sie uspokoilo. Wiem jak trudno na emigracji lezec jak sie ma dziecko a pomocy brak. Staraj sie jednak troszke odpoczac :)
Archea ja mam chyba ciazowe humorki bo szybko sie denerwuje i szybko mi przechodzi :)
Smile ja dzwonilam do swojej przychodni. Tam dostalam namiar na midwife. Jestem juz po spotkaniu. Pani wypytala co i jak i dala papierki do uzupelnienia :)
Missis ja z dominosa nje bardzo :D ale akurat na ta mialam smaka :)

Martucha
No ja tez. Ale nie chce mi sie w nd isc na 12 do pracy :-\ na dzis i jutro opieke wzielam zeby wykorzystac. No i zobaczymy bo bede juz w nowym salonie i tez maly stres jest.

Ginger
Po obiadku dopisze :-)

Lolcia
Aaaale mi smaka zrobilas ;-) ja bym hawaii zjadla mmmmm

Martucha aaa no to inna sytuacja faktycznie ;p

Lolcia czyli do gp nie musze isc uff no to dobrze w sumie. Taka zielona w tym wszystkim jestem nie wiem co gdzie jak co mam powiedziec:baffled:

reklama
Smile ja tez zielona :D ale wolalam zadzwonic do przychodni i zapytac niz isc tam osobiscie :D tutaj ogolnie wszyscy mili wiec bez problemow pokieruja cie gdzie isc lub dadza nr tel gdzie dzwonic :)

Do góry