reklama
mamaagata.. no jepiej jak dziecko jest mniejzze niz cis takiego klocka.. moj pierwszy wazyl 4450 ale rodzilam 15 dni po terminie i dlatego teraz gin planuje bym urodzila w 38 tc. mam nadzieje ze mlody do 4 kg nie dobije..
najgorszy bol swiata to chyba bol zeba jak nie masz przeciwbolowych.. a tu jest swiadomosc ze sie to lada moment skonczy..
nunka wspolczuje kataru. jak to mowia leczony 7 dni nie leczony tydzien.. zdrowka dla ciebie
najgorszy bol swiata to chyba bol zeba jak nie masz przeciwbolowych.. a tu jest swiadomosc ze sie to lada moment skonczy..
nunka wspolczuje kataru. jak to mowia leczony 7 dni nie leczony tydzien.. zdrowka dla ciebie
Hej dziewczyny. U mnie bez większych zmian,po CC wszystko mnie boli,cieżko mi sie podnieść,jestem z siebie niezadowolona ze nie potrafię sie w sobie bardziej zebrać.
Moja Córeczka jest na oddziale neonatologicznym,ma infekcje w płucach,dostaje antybiotyki..Mam nadzieje ze to trafna diagnoza i ze po podaniu leków będzie coraz lepiej..Bardzo sie o nią martwię..Chciałabym juz mieć ja przy sobie.
Pozdrawiam Was
Moja Córeczka jest na oddziale neonatologicznym,ma infekcje w płucach,dostaje antybiotyki..Mam nadzieje ze to trafna diagnoza i ze po podaniu leków będzie coraz lepiej..Bardzo sie o nią martwię..Chciałabym juz mieć ja przy sobie.
Pozdrawiam Was
Załączniki
grabola87
Fanka BB :)
Malinka śliczna malutka głowa do góry, malutka nabierze sił i będziesz ją tulić
malinka kochana.. ma prawo cie wszystko bolec i nie masz czego miec do siebie pretensji.. i tak jestes silna dziewczyna.. a na wszystko trzeba czasu.. no kochana juz widze rogala na buzce.. na pewno z malutka bedzie wszystko dobrze.. sliczna dziewczynka.. dojdzie do siebie raz dwa i juz jej nie oddasz nikomu.. : D
u mnie dzis imprezka zakladowa u mojego w pracy.. nie chce mi sie isc jak nie wiem. beda znowu szepty za plecami.. brrr... no ale mlody na zamkach dmuchanych sie wyskacze i pobawi z animatorami i jakis prezent zgarnie. wiec nic mi nie zostaje jak zacis zeby i robic dobra mine do szefostwa meza...
milego dnia moje drogie panie...
u mnie dzis imprezka zakladowa u mojego w pracy.. nie chce mi sie isc jak nie wiem. beda znowu szepty za plecami.. brrr... no ale mlody na zamkach dmuchanych sie wyskacze i pobawi z animatorami i jakis prezent zgarnie. wiec nic mi nie zostaje jak zacis zeby i robic dobra mine do szefostwa meza...
milego dnia moje drogie panie...
Malinka śliczna mała, jest duża i ślina i na pewno szybko pokona infekcję, w końcu to kobitka. A ty staraj się rozchodzić, bo najgorsze po cc jest zaleganie w łóżku, wiem że dobrze mi się pisze, ale ja zrobiłam ten błąd przy pierwszej, a teraz mimo bólu starałam się sporo chodzić (przy pionizacji wyrwałam cewnik więc chcąc nie chcąc trzeba było wstawać na siku) i dużo szybciej doszłam do siebie.
Trzymam kciuki za Was obie.
Asiorreek to będziesz miała pamiątkę ciążowa, mi całe szczęście tym razem się upiekło, ma 3 rozstępy po synku i ani jednego więcej.
Muszę się pochwalić że mojej córci wczoraj odpadła pępek.
Trzymam kciuki za Was obie.
Asiorreek to będziesz miała pamiątkę ciążowa, mi całe szczęście tym razem się upiekło, ma 3 rozstępy po synku i ani jednego więcej.
Muszę się pochwalić że mojej córci wczoraj odpadła pępek.
Ostatnia edycja:
reklama