Dziewczyny dziekuje za pozytywna energię jaka mi wysyłacie! To naprawde bardzo miłe!
Asioreeek powodzenia na imprezie zakładowej u męża.Tak jak mówisz zrób to dla swojego synka i juz
Współczuje rozstępów,mnie to w tej ciazy ominęło.Ale nie mowię ostatniego słowa,bo jak przyjdzie nawał pokarmu to to na cyckach wszystko sie moze zdarzyć.
Inzagata masz święta racje! Dzisiaj zaczęłam chodzić,bo od wczoraj nie mam cewnika i jest coraz lepiej.Wiadomo rana ciągnie,ale nie jest złe,dzisiaj wzięłam tylko paracetamol w tabletkach na ból i nic więcej.
Gratuluje odpadnięcia pępka!!
Czoperka nie załamujemy sie!! Co sie dzieje z karmieniem? Nie masz pokarmu czy jest problem z przestawianiem?
To ja mam bardzo dobry apetyt.Juz właściwie jem wszystko,tylko w mniejszych ilościach bo boje sie pierwszej kupy po cc.
U nas dzisiaj właściwie bez zmian,malutka wciąż jest podłączona do tlenu,lekarze mówią ze jest coraz lepiej,oby tak rzeczywiście było.
Dzisiaj pierwszy raz karmiłam mała przez buteleczkę,trochę moim pokarmem a trochę mm,bo ja nie mam jeszcze na tyle dużo zeby ja zaspokoić.
Ale to było wspaniałe uczucie,tak pięknie jadła [emoji171][emoji173]️[emoji7][emoji480]
Chyba hormony u mnie szaleją bo ciagle sie rozklejam..