reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
no to czop mysle ze niedlugo urodzisz.. mi przez jakies 3 dni czop odchodzil ale ja mialam rozwarcie na opuszek.. no trzymam kciuki czoperka.. ale fajnie :) juz niedlugo..a masz pilke??? poskacz sobie troche.. :)
pilka rewelacyjnie odciaza krzyz..

nunka skonczy sie jak urodzisz.. ;)

a mnie czekaja teraz pracowite dni.. w czwartek szwagierka przyjezdza. dzis i jutro malowanie pokoju dla dzieci trzeba jechac jeszcze jakas podloge wybrac no i meble skrecic..posprzatac chalupe co by obciachu nie bylo jak przyjada.. popakowac torby na wyjazd na komunie w piatek wizyta u gina. i grill z rodzina od mojego w sobote rano w droge... wracamy w poniedzialek i jak po tym tygodniu nie urodze to mysle ze do terminu dotrwam..
ale masakra czy wam tez sie tak ciezko rusza czy ja sie robie taka ociazala.. widac to od razu na wadze... :/ dobrze ze jeszcze tylko miesiac do terminu.. ale jakos nie mam syndromu wicia gniazda..

Cześć Kochane

Czoperka no twój czas nadchodzi :-D

A ja właśnie siedzę przed kompem a młody szaleje tak , że nie wiem . Widać bardzo lubi kakaowe ciasteczko Belvity ;-)

A mnie coś od rana wzięło na sprzątanie i zamiast mi ubywać to jakoś co raz więcej mam pomysłów na przestawianie mebli, wyrzucanie jakiś staroci do smieci... cały pokój zagraciłam bo wszystko z szafy powyrzucałam na środek i układam od nowa :-D

Ciekawe jak tam Czoperka, co i raz tu zaglądam czy to już :happy:

mamagata ja tez czekam na wiesci.. :) no podeslij mi troche twojego zapalu.. ja chyba po tych nowych tabletach od gina nic tylko bym spala..

reklama
MamaAgata, ja mam tak samo jak sie zdenerwuje albo pokłócę z kimś to rzucam sie w wir sprzątania !!! Odrazu idzie lepiej a jak szybko !!!
Tez wciąż zaglądam czy jakieś wieści od Czoperki sie pojawiły , czekam na opowieści z porodówki !!!
Mnie zostały 2 tyg ale jak widać nigdy nie wiadomo [emoji79][emoji79][emoji79]

Do góry