reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
U mnie w szpitalu jest jedna sala ogólna do porodu z trzema łóżkami...rodziłam synka ponad 4 lata temu i miałam to szczęście, że byłam jedna na sali i mogła być ze mną siostra (mąż był w trasie). Porodów w wannie nie ma ale jest wanna, z której korzystałam żeby zmniejszyć ból, godzinka w wannie pozwoliła mi odpocząć. Generalnie warunki średnio fajne, sale 2-3-4osobowe, łazienka na korytarzu ale poród i opiekę wspominam dobrze.

Dziewczyny Spokojnych, zdrowych i rodzinnych świąt:)

Cześć dziewczyny

Chyba przegięłam dzisiaj ze sprzątaniem w pokoju córki , mój kręgosłup protestuje a brzuch napina. Lekarz kazał mi brać nospę 3 razy dziennie bo jak dla mnie to za dużo tego twardnienia brzucha. Z ciekawości jutro policzę ile mam tych napinań, skurczy.

A wy jakie macie plany na święta?
My rano jedziemy do mojej mamy na śniadanie a potem do teściów na obiad. Znowu przegniemy z jedzeniem pewnie :-D

Wesołych Świąt ;-)

Witam Was Świątecznie :)
U mnie dzisiaj był baby shower,bardzo udane spotkanie,przyszły moje koleżanki jeszcze z liceum i bardzo miło spędziliśmy czas :)
A jutro rano śniadanie u moich rodziców,a na obiad jedziemy do babci męża,takze czeka nas w miarę intensywny dzień,ale jedziemy na gotowe wiec ja juz nic nie muszę robić :)
Wesołych Świat!! :)

Hej

A my dzisiaj tak się najedliśmy , że to masakra a jutro dalszy ciąg ;-)
Ja od rana liczę te twardnienia brzucha i do teraz naliczyłam 13. Czy którejś z was brzuch też twardnieje tak często w ciągu dnia?

wszystkiego dobrego dziewczyny!

Wszystkie przejedzone? Czy ktoras potrafila zachowac umiar? Ja sie przejadlam i przepracowalam... razem z bratowa ktora za 2 tygodnie rodzi obslugiwalysmy 15 osob... niektórych chyba ciąże nie ruszają; ) Mam nadzieje, ze tego nie odchorujemy.

Marzycielka odpoczywaj teraz jak najwiecej! Daj znac jutro czy napinanie ustapilo.

Ja mam dosyć. U mnie było 7 osób ale żadna do pomocy sie nie garnęła, jestem wykończona , wszystko mnie boli i chyba nie zasnę !!! Dobranoc wszystkim mamuśka którym dzisiejszy dzien dał popalić !!!

reklama
Hej

A my dzisiaj tak się najedliśmy , że to masakra a jutro dalszy ciąg ;-)
Ja od rana liczę te twardnienia brzucha i do teraz naliczyłam 13. Czy którejś z was brzuch też twardnieje tak często w ciągu dnia?

u mnie jednego dnia mam kilka razy a drugiegio kilkanaście..zależy od tego czy dużo chodzę czy odpoczywam. Biorę magnez i czasami nospę. Boleć nie boli więc się nie martwię zwłaszcza, że w pierwszej ciąży miałam bardzo podobnie a urodziłam w 38t3d.

Do góry