reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Hej
Minka
Gratki synka :-)

Sosnowiczanka
Mnie nikt nie zaprosil na zamkniety ale wlasnie dlatego mi go nie brak ;-) bedac na grudniowkach rzadko tam zagladalam bo i tak wiecej sie toczylo na ogolnym :-)

Podziwiam was za to pracowanie tak dlugo:-) ja ld 5 tc na l4 z racji plamien i w oglole zagrozonej ciazy. Teraz musze lezec az mi niedobrze od tego bbbrrr brakuje mi bardzo styrania przylozenia glowy do poduszki i zasniecia. Bo od paru dni cierpie na bezsennosc :-\

MINKA
Nie sama bo ja tez nie mam wejscia ;-) cos tam bedziemy razem skrobac :p

Marcysia
Ja pije codziennie albo latte albo cappucino albo slaba rozpuszczalna:-)

Alkmena
Z omdleniami zaslabnieciami i utratami przytomnosci mam pare razy w tygodniu... wiec rozumiem cie w pelni na szczescie to ostatni rzadko sie zdarza. Ale ja cisnienie mam 85/55 - 95/65.

Ja juz nie mam -2'5 kg a - 1 kg :-) czyli rosne powoli :-) nareszcie hehe

Milego dzionka :-)

reklama
Minka
No wlasnie widze ze pokreslilas hehe :-) szkoda jak to zginie ten watek... mi wygodniej na ogolnym pisac a jak ktos chce cos priv to zamkniety sie przydaje jak najbardziej ;-)

Miałam babcię odwiedzić a tu klops bo będzie dopiero popoludniu.....

Śnieg u nas pada wrrrr a już miałam nadzieję że go nie zobaczę w tym roku:(

Młoda jęczy że ją gardło boli a mieli do parku wodnego jechać, oby tylko nie choroba żadna.

Miss Ty i tak nie utyjesz bo już Lenka o to zadba, już przecież dba he he:D

Ostatnia edycja:
Witam się z rana,
Minka gratulacje, teraz już dziewczyny będą się tylko sypać bo musimy zrobić równowagę
Ja mam pierogi z miesiem zamrożone mojej mamy jakby ktoś miał ochotę to prześlę poczta:)

Witam Czerwcowe Mamy!
Trochę Was pośledziłam i widzę, że sporo z Was jest już doświadczonymi Mamusiami. Ja jestem w pierwszej ciąży ,w 21 tygodniu. Do tej pory z moją córeczką i całą ciążą było wszystko w jak najlepszym porządku. Od trzech dni zmagam się z twardą macicą i pobolewającym podbrzuszem. Raz z jednej raz z drugiej strony
, czasem całkiem na dole. Wczoraj pojechałam do lekarza i dostałam luteinę, no spę forte i magnez czyli standartowy zestawik w takich przypadkach. Pytanie moje jest takie czy może któraś z Was coś w tych tematach się orientuje? Dzisiaj po wstaniu z łóżka zabolało mocniej.. Ogarnęła mnie taka panika, że już nie wiem czy udać się do szpitala czy leżeć i może czekać aż zacznie cos działać.. Przepraszam za wtrącenie w pogaduchy ale szukam jakiejś otuchy od kogoś kto może miał podobne doświadczenia. Buziaki dla wszystkich Mam!

A ja sie objadlam na śniadanie i nie w glowie mi pierogi. Wspolczuje wam tych omdlen. To troche niebezpieczne jest :-(
Poprosze o zaproszenie na zamkniety. Postaram sie pisac i tu i tu.
A nie macie jakiegos sposobu na bolące ucho? Chyba to nie bolą mnie zęby mądrosci. Chociaz sama juz nie wiem. Boli mnie ucho jak przyciskam chrzastke. Bylam u internisty to nic nie widzi. Mam wygrzewac, zakrapiac kamforą i jak nie przejdzie to do laryngologa. Najblizsza wizyta za 1,5 tyg, do tego czasu mi ucho odpadnie :( najgorsze, ze po tej kamforze jest gorzej. Nic nie slysze, ucho zatkane i zaczyna bolec jeszcze bardziej. Pomocy, moze macie jakies fajne domowe sposoby?

Ja miałam uszy operowane do uszu nie wolno nic wlewać A kamfory już w ogóle.można nacierać na koło A olejek ewentualnie na wate I wtedy w ucho. Nic nie wlewaj. Nie da rady nic szybciej załatwić?

reklama
karolaaa z tego co widziałam to dużo dziewczyn tutaj ma twardnienie brzucha. Mnie póki co w tej ciąży ta przypadłość omija ale w poprzedniej miałam z tym straszny problem. Z tego co mogę polecić to brać regularnie magnez i dużo odpoczywać, nie przemęczać się a jak będzie źle to właśnie no spa i leżeć. Ja w poprzeniej ciązy musiałam też chodzić do ginekologa co 2 tyg aby sprawdzać czy przez twardnienie szyjka mi sie nie skraca ale na szczęście nic sie nie działo i bez problemu donosiłam do końca. Powodzenia

Do góry