reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Dziękuję Ci ciasteczko bardzo ;) Jakoś jak spotyka się kogoś z tym samym problem to robi się trochę lżej. Więc na razie leżakuje i czekam na efekty leków. Pozdrawiam ;)

reklama
GingerBaby - zarejestrowałam się znowu do internisty na poniedziałek. Dzisiaj pojawiła mi się wydzielina z ucha, więc już chyba będa mogli stwierdzić zapalenie ucha. Jak zacznie bardziej boleć to chyba na jakąś izbe przyjęć pojadę :(

Myślę że jedz od razu na jakieś pogotowie. Jesteś w ciąży przecie a z każdym dniem będzie gorzej i to boli strasznie i męczy. Jak możesz jedz bo i dzidziusia stresuje sz bólem i daj znać po

Popieram, jedz gdzieś gdzie mają dyżur laryngologiczny, zwłaszcza że jest weekend, powiedz że boli cię od piątku wieczór, ja z młodym zawsze tak robię.

Mnie tak serio boli od wtorku, ale wtedy tylko tak jakby w środku chrząstka ucha. Byłam już internistki i co, że niby nic nie widzi. A mnie dalej boli i dzisiaj jest zdecydowanie najgorzej. Za waszą poradą wzięłam zadzwoniłam do Enel Medu. Zorganizowali mi wizytę w trybie pilnym dzisiaj o 15:40 :):):)
Potem jedziemy na roczek synka znajomych, więc pewnie wieczorem napisze co i jak. Dzięki dziewczyny :)

Ginger - to mi lekarz własnie kazał kropić do ucha krople z antybiotykiem. Więc nie wiem skąd ten pomysł by nie wlewać nic do ucha. Chyba, że źle Cię zrozumiałam.

Nati - zdrówka!

Alkmena - młody pięknie dmucha balon Otovent noskiem. Muszę go wręcz ograniczać bo traktuje to jako fajną zabawę i ciągle chce jeszcze :baffled: A to ma ograniczoną liczbę wdmuchnięć i tanie nie jest :/ Ja tylko przetestowałam raz i ucho mi zatkało a w nosie mi mrowiło :) Czyli działa. Chociaż Piotruś mówi, że on nic nie czuje. Hmmm.... no dmuchamy i zobaczymy co na kontroli powie laryngolożka. A i tak na powtórzenie badań udam się do naszego audiologa.

Byliśmy na krótkim spacerze bo zimno. Nos mi odmroziło :) Potem szybkie zakupy w Biedronie i teraz chwilka oddechu z Warką :)

Młody coraz częściej daje o sobie znać. Zwłaszcza jak leżę na plecach - to częściej leżę choć mi niewygodnie :) Może w tej pozycji po prostu go czuć bo się jakoś ta macica układa inaczej jak się leży na plecach. To znaczy Junior.

Piotruś mi mówi, że młody to jest on a junior to Junior :)

Minka, mississ i kto tam jeszcze - do wątku zamkniętego nie potrzebujecie jakiegoś zaproszenia ' myślę ze jeśli rzeczywiście nie macie dostępu to bylo to przeoczenie bo strasznie duzo dziewczyn bylo zglaszanych
Zobacz cię czy widzicie ten watek - wejdzcie w ogólna kategorię Forum a potem trzeba zjechać na dol aż do kategorii - na zielono - fora zamknięte i tam powinniscie znaleźć forum o tej samej nazwie czerwcowe mamusie 2015

Jeśli tego nie widzi cię to nasz Moderator niech was zglosi
Moderatorze!!

Mała Zosia W sensie samemu nic nie wolno. Jak lekarz każe to co innego. Na olejku kamforowym jest nawet napisane ze do ucha nie bardzo. Na koło i na wate tak Ale nie bezpośrednio do ucha.

hej:) dopiero odpaliłam laptopa:) dziś intensywny dzień bo byliśmy na usg połówkowym, później zakupy i siostra przyjechała na kawę..jakoś dzień zleciał a zmęczona jestem bardzo..wstawiłam jeszcze ciasto do piekarnika i zaraz usmażę skrzydełka w panierce i wieczorem leżę i pachnę a mąż niech skacze koło mnie;d najlepiej na golaska:DD

reklama
justyna - radość dziecka najważniejsza :) Michał ma przeróżne gry dot. Angry Birds i jeszcze mu mało :)

Minka - napisałam jeszcze raz do Administratora

missiiss - Ciebie też przepraszam - spis dziewczyn do zamkniętego wzięłam z utworzonej grupy i chyba nie wszystkie tam były... Ciebie tez zgłosiłam do zamkniętego

Jeśli jeszcze ktoraś z Was nie ma dostępu do zamkniętego forum niech napisze mi wiadomość.

MałaZosia - to naprawdę super, że Piotrusiowi podoba się dmuchanie baloników... ciekawe z czego te balony, ze one są takie drogie :/

Do góry