reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Dzień dobry brzuchatki :)dziś uczciłam swoje l4 pobudka o 10,30 i mega jajecznica :) co do leginsow ja już dwa razy kupowałam na allegro i zawsze mi się robiły te dziurki Ale z drugiej strony czego oczekiwać za 20zł. Dostałam z gatty i się nie robią ale 80zł to dla mnie za dużo. Dziś na obiad makaron z sosem pomidorowym z oliwkami i kaparami do tego kompot muszę zwolnić trochę miejsca w zamrażalniku ;)

reklama
Koga a ja jak teraz myślę to miałam i mam objawy ale ja je powiazalan z szyjka i ogólnie z ciąża a nie pecherzem. Myślę że jakieś leki dostanę najwyżej antybiotyk i chyba będzie ok.

Lolcia niby dwa dni a ja bym mogła do porodu nie wiedzieć kto tam siedzi. Przestalo mi zależeć na płci.

Kasia Ojj to współczuję nerwicy. Ja szybko łapie schizy jeśli chodzi o zdrowie, panikuje strasznie a wyjście do lekarza to dla mnie koszmar.

Hej,

U mnie ciąg dalszy ciężkich dni, dlatego też się nie odzywam.
Strasznie twardnieje mi brzuch. Trzyma nawet 20 min. Jak położę rękę to jestem w stanie wyczuc gdzie macica tzn uczucie jakby mi ktoś kamień polozyl na brzuch, miała którąś tak? Szczęście, mam jutro wizytę to nie bede sie az tak stresować, choć i tak się denerwuje.

Mała Zosia 7 km toz my po 2 ledwo zipiemy teraz,kiedyś było inaczej.

Co do leginsow miałam z all i zrobiło mi sie to samo. Teraz kupiłam 2 pary takich ala spodni i jestem zadowolona.

Kasia mi czasami też tak się dzieje..

Antos był majowy na wyjście miał body, polspiochy i na to taki ala welurowy pajac. Wystarczyło.

Sosnowiczanka sto lat!

Dzien dobry!
Weekend przelecial szybciutko i nie mialam kiedy zajrzec. W sobote robilismy urodziny coreczki- zabawa bardzo sie udala, dziecko zadowolone;) Wczoraj odpoczywalismy, bylismy na spacerze w lesie. A dzisiaj to juz powrot do obowiazkow- przedszkole, zakupy, obiad itd;)
Mamuskaoby to jednak byly zabki a nie zadne chorobsko! A babke od wozka mecz telefonami!
MalaZosia ja tez staram sie duzo spacerowac i co jakis czas robie takie 5 km-7km ale nie wiem czy z corcia by mi sie udalo ;) moze jak bedzie cieplej;)
Lolcia dobrze ze synek zostal w przedszkolu:)
Ginger no i prawidlowo:) tak sie powinno robic na l4:)
Sosnowiczanka sto lat!

Witam:-)
Smile
pozdwyższone leukocyty i erytrocyty w moczu mogą świadczyć o infekcji dróg moczowych, pewnie bedziesz musiała sobie posiew zrobić na obecność bakterii. W morfologii nie masz podwyższonych leukocytów i neutrofili? dobrym wskażnikiem jest też oznaczenie białka CRP, mi lekarka je zaleciła przy podwyższonych lekko leukocytach ale na szczęscie wyszło dobre, poki co możesz sobie pić sok z żurawiny albo jakieś tabletki łykać , z tego co kojarze to chyba żuravit polecaja, generalnie jakaś czysta żurawine.

Czytam książkę podjadam gumisie,podchodzi do mnie młody i mówi mamo na dziś już starczy, na dziś już chyba starczy tych słodkości... I zabrał miseczkę z gumisiami... Dobrze ze nie przyniósł marchewki :D

MalaZosia to sie szykuj na gadajace dwa tygodnie :D
Kasia nerwica lekowa? A takie sa obajwy?
Smile no nie mow :D taka bylas ciekawa a teraz cisza?? :)
Odebralam chlopcow. Wskoczylam pod prysznic przedtem i az glupio mi bylo, ze nie slyszlam ciagle mama!! Ot taki zwykly prysznic a ile radosci :D mlody troszke plakal jak zaszlam bo byl lunch a on narazie nie chce jesc wiec marudzil ale i tak ekstra :)
Mnie od piatku mecza zawroty glowy. Nie wiem skad to dziadostwo sie wzielo w zyciu nie mialam.

Chciały foto fryzury no to proszę do tego brzuch gratis foto z soboty

Załączniki

• 1421667415394.jpg
    1421667415394.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Loca witaj. Tak w morfologii też mam lekko podwyższone leukocyty. Boję się ze to coś poważnego i wyląduje w szpitalu.

Lolcia no nie wiem jakoś nawet nie mam ochoty na poznanie płci...

Ginger ślicznie wyglądasz.

Mam dziś doła giganta. Leżę i rycze jeszcze te wyniki takie wyszły boję się ze do szpitala mnie wyślę przez nie a ja nie mogę iść bo nie mam komu Igora zostawić...nie wiem jak ja do środy wytrzymam z nerwów.:(((

Do tego z mezem się nie dogaduje. Siedzę sama w tym domu bo pogoda straszna i hormony też dają o sobie znac ...dlatego nie odzywam się za często bo nie chce tu takich smutków wprowadzać.

Ostatnia edycja:
Do góry