reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
wszystko zależy od sprzętu jakim dysponuje przychodnia i od obsługi :/ ale raczej powinno być już widać.

Ja idę w piątek będzie to 6t1d i się zastanawiam czy będzie widać tym bardziej, że owulację miałam później niż zwykle.

Czesc dziewczyny...
Przepraszam ze mnie nie ma ale jestem klebkiem nerwów w ostatnim czasie

Wczoraj byłam u lekarza
_20141008_123223.jpg

Załączniki

• _20141008_123223.jpg
    _20141008_123223.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 75
Życzę aby było wszystko dobrze. Postaraj się myśleć o czymś innym choć wiem, że to trudne. Stres nie pomoże ani Tobie ani Maleństwu.

Dla uspokojenia normy z innej strony:

• 3 LP --- 5 – 50 mIU/ml

• 4 LP --- 5 – 426 mIU/ml

• 5 LP --- 18 – 7,340 mIU/ml

• 6 LP --- 1,080 – 56,500 mIU/ml

• 7 – 8 LP --- 7, 650 – 229,000 mIU/ml

• 9 – 12 LP --- 25,700 – 288,000 mIU/ml

• 13 – 16 LP --- 13,300 – 254,000 mIU/ml

• 17 – 24 LP --- 4,060 – 165,400 mIU/ml

• 25 – 40 LP --- 3,640 – 117,000 mIU/ml

Ostatnia edycja:
Dziekuje Ci bardzo. Tu sa inne wartości przy wynikach... Dzis polecialam do innego laboratorium,chociaz tak naprawdę pewnie doba nic nie znaczy

Z tego co pamiętam to ważny jest przyrost bhcg ale niestety nigdy tego nie mierzyłam więc się nie orientuje, może inne dziewczyny pomogą. A co do norm to nie wiem czemu tak jest ale każde laboratorium ma inne i nie chodzi tu tylko o bhcg.

reklama
Dokładnie przy badaniu bHCG liczy sie jego przyrost, wartości są różne w zależności od laboratorium, wyniki najlepiej zrobić w tym samym labo., wtedy jest najbardziej wiarygodny, po 72 h przyrost powinien wynosić ok. 60%, ja przy synku miałam 52% i też było w porządku.

Do góry