Mamuska - to masz odważną siostrę! Ale każda kobieta potrzebuje zmian, a zaczyna je chyba od włosów właśnie
Ja tak co 3 lata robię radykalne cięcie, bo moje rosną jak szalone
Mississ- olej dupka, łaski nie robi ! A w szpitalu to faktycznie kabaret! Może Ty się z nimi miejscami zamień, bo z tego co piszesz, to ogarniasz więcej niż oni wszyscy razem wzięci
ale tak na poważnie, to współczuję, naprawdę.
Mamamm - śmiesznie musiał wygldać Twój synu jak łapał językiem płatki śniegu, haaa cudne te nasze urwisy są
Smile - jakie kozackie skarpetunie
Ginger - zastanawiałam się ostatnio co z Tobą, czy wszystko ok, bo nic nie pisałaś. Wór od siostry - dar bezcenny, pewnie wszystko słodziutkie
) ja kremy zmieniam, teraz mam ziaję i bardzo sobie chwalę. Proponuję Ci zmienić krem, bo być może ten nie nawilża Ci skóry wystarczająco? a na zgagę dobre jest kiwi, mi pomaga
Nathalienne - w domyśle - szwy?
Lolcia - ja cyców już nie czuję
a bolały tak, że nie mogłam się z boku na bok obrócić. Teraz rosną sobie bezboleśnie, suty razem z nimi i już są prawie wielkości wentyli od stara! Kasia, no właśnie mnie też swędzą, a jak jest zimno to już w ogóle haha
Ciasteczko - mi doktorek odstawił dupka i luteinę w 15tyg. A tutaj przesyłam Ci stronki na których może znajdziesz inspiracje do przerobienia pokoju:
My Sweet Little Precious: Inspiracje: Pokój dla niemowlaka - CHŁOPIEC ,
Super dzieciaczki: Dziecięce wnętrza.
Martyna - bardzo dobrze zrobiłaś! Szkoda Nelci, mam nadzieję, że szybko nabierze sił ;*
Grabola - gratuluję córci!
A ja po wczorajszym basenie dostałam kopa. Dzisiaj wzięłam mamuśkę, psiaka i heja na spacer - wróciliśmy po 3h i padłam. A jutro mężu ma wolne, więc korzystamy z mojej "mobilności" i jedziemy do Ahlbeck z psiakiem pospacerować i nacieszyć oko, no i zjeść śledzia w bułce
Matko, jak fajnie jest pojechać po kilku miesiącach gdziekolwiek.