reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy czerwcówek

Kasia dzieki. Tak nas jakoś natchneło ,żeby znowu się spotkać.A jakoś mi się tak wydało,że zrobiłaś sobie wolne. A to tylko ja taki leń i nie chce mi sie do pracy chodzić.

reklama
Siedzę na poczekalni do lekarza i strasznie się stresuje choć z sumie nie wiem czego. Pewnie czy szyjka jest ok.chciałabym też płeć potwierdzić:-)

Lolcia mnie piersi bolały około 14 tyg jak mi się ta szyjka skracala. Były takie twarde jakby pełne mleka gotowe karmić, ale odkąd biorę znów duphaston jest ok, bol minal.

Dziewczyny które biorą dtuphaston albo lutdeine, wspominał wam lekarz do kiedy możecie to brać? Bo ja juz raz odstawialam

witam popołudniowo

U nas nie zaciekawie Nelka chora ma takie oskrzela z krtania i do tego goraczka 39 , rano bylysmy u lekarza i mamy juz inchalacje antybiotyk i syropy
Nie doleczona z grudnia infekcja sie przywróciła po zetknieciu z moim wirusem :/ Ale dzieki bogu ze z nia wczoraj wyszłam na dwór bo tak miał by juz krtan na całego a tak sie winchalowała troche i sie zatrzymało.

z M. wczoraj na niego naryczałam bo tej ciszy nie wytrzymałam wygarnełam mu połowe tego co mnie boli i zobaczymy , ja wiem ze w ciazy tez jestem nieznosna ale podstawowe rzeczy mu powiedziałam i zobaczymy poprostu daje mu czas na działanie puki co wstaje w nocy i rano do Neli i to o co poprosze robi ale czas pokarze.

A co do skarbonki dzis powiedziałam tesciowej bo sie wkurzyłam bo nasz inhalator nie działa i byłam pozyczyc ich i mowie ja bym kupiła bo tam tez byly moje oszczednosci na czarna godzine ale M albo jego brat (którego bardziej podejzewam) ja cała wypróznili to ja zatkało ... i mowie tylko ze ja juz sie nie denerwuje tylko daje im czas do niedzieli a wtedy konsekwencje sie zaczna.

myszkajoasia -
współczuje . ci faceci w dzisiejszym swiecie nie wiem co sie z nimi dzieje
Ale powiem ci ze 3500 tys to nie jest mało plus alimenty napewno dasz sobie rade , ale przeciesz to nie o to chodzi wiec postarjcie sie na spokojnie pogadac i wyjasnic.

MałaZosia -My wczoraj bałwana zrobiłysmy ale niestety głowa mu odpadła przez burze snierzna ...

Mississ - Jejku jak czytam co tam w tym szpitalu to sie zastanawiam czy tak moze byc w 21 wieku masakra...

Lolcia-
Mnie czasami bola ale zwykle jak wstane . Ja mam znów taki problem ze sutki mi sie tak wielkie zrobiły ze jakas masakra...

Nathalienne-
odpoczywaj duzo .

malutkans-
jak kupie nowy aparat i wyamarzony obiektyw to sie pochwale :p

cos miałam jeszcze napisac ale skleroza ciazowa mnie dopadła..
Ide zaraz Nelke budzic na inhalacje i pewnie zalegniemy przed bajkami.

Martyna - grunt, że stanowcza jesteś i to się na pewno opłaci :) Szacun.

Ciasteczko - dobrze będzie :)

Mnie piersi bolą ale są miękkie.

Nasz bałwan miał nosa z pietruszki bo marchewki nie miałam w domu ale zakupiłam później na jutro w razie czego, mam tylko nadzieję, że napada jeszcze śniegu albo choć utrzyma się to co jest a nie zamieni w ciapę :)

Dzisiaj się czuję taka do d.... jakaś ciężka i wogóle bleee. Chyba za pracą mi się tęskni :) Jedyny plus siedzenia w domu to, że mogę dłużej pospać. Ale później nie chce mi się nic :/

Powodzenia wizytujacym.

Martyna zdrowia dla corci:)

MalaZosia ja tam każdemu trochę lenia polecam:D

Lolcia ja też mam takie giga cyce które teraz masakrycznie mnie drażnią a mój to im większe tym lepsze, chłopy niektóre mają coś z głowami.

Lolcia
Mnie suty bola i leci siara ale tak jak ciasteczko mowi ja tez jak mialam bule i klocia to cte cyce takie inne byly twardawe napompowane.

Ciasteczko
&& za wizyte daj znac :-) ja od poczatku lutke biore mozna baaaardzo dlugo brac wiec luzz :-) no stress ja biore nadal 3x po 100mg.

Martyna
Zdrowka dla corci. Hyhy 21 wiek a szpital sie zatrzymal nie wiem kuzwa na ktorym wieku...

Ooo juz mam cala sale do porodu dziewczyn hahaha ;-)

Kurcze, od Małgoś jeszcze zadnych wieści, martwie się jak i Wy wszystkie, bo co wejde to zaglądam głównie po to z telefonu..

Kciuki za wszystkie wizytujące, zeby tam wszystko było dobrze, zdajcie potem relacje :tak:
Ja dzisiaj byłam na badaniach i teraz czekam na wyniki, na szczescie zdarze bo w piatek mam wizyte a wyniki do 3 dni maja byc tzn. do czwartku i w piątek do doktorka, co by posprawdzać czy wszystko dobrze :)

Missiiss powiem Ci ze nie moge się nadziwić co wejde i przeczytam Twoje posty - jakas komedia, ale dobrze ze pilnujesz bo się nie mieści to wszystko w głowie - może zastąp tam doktorka bo bidulek sobie nie radzi i bawi się z pacjentami jak dziecko, nie wiem za co mu płacą i to napewno nie najniższą krajową....

Martyna również życze zdrówka dla córci :)

Mnie też piersi troche doskwierają ale to już pisałam, mam nadzieje ze nic się złego nie dzieje bo jak powiedziałyscie o swoich przypadkach kiedy były takie jakby "do karmienia" to az mi sie jeszcze bardziej spieszy na piątkową wizyte :eek:

reklama
Kurcze to ja juz sama nie wiem. Moje sa miekkie ale takie wielkie jakbym miala conajmniej 4 dzieci od razu karmic. Przed pierwsza ciaza nosilam 75c a teraz kupowalam 75e!! Jak tak dalej pojdzie to mi rozmiarow braknie :(
Kasia moj tez uhahany a mnie te cycuchy do rozpaczy doprowadzaja. Z chlopcami tak mnie bolaly gdzies do 8 moze 10 tyg a tu prawie polowa i dalej.
Ide dzieci szykowac do obiadu.
Do jutra :)

Do góry