reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
Mississ aż dziwne że Wrocław a takie rzeczy. Powiem Ci że Wrocek to dla okolicznych miejscowości metropolia, wszyscy gonią do lekarzy tylko do Wrocka. ... Widać nie wszystko złoto co síę świeci.
Załuż ten szew i zmień lekarza i miejsce porodu powodzenia

Witajcie. Ja zaczelam 15 tc. Sylwester z S przed tv oglądając film i jedząc chipsy. Wczoraj miałam ucisk pod zebrami, koleżanka mi powiedziała że dzidzia uciska (?). Przeszłam się i czułam potem takie motylki w brzuchu. Fajne uczucie. Dziś kolejny dzień w którym poleniu****emy. W niedziele wyjeżdża znów do pracy, więc muszę się nim nacieszyć ;)

Sokowirowka extra sprawa, my na ślub 8 lat temu kenwooda je770 dostaliśmy, chodzi jak ta lala do dziś a też często soki robimy.

Ale się mecze z raportem za grudzień a jeszcze roczny przede mną :eek: b

Ja za to zbieram się zaraz na zakupy. Muszę kupić farbę i inne cuda do malowania, za karniszem się rozejrzeć a potem to już mogę łóżeczko skręcać...jak je kupię:D

Aaa i jadę jeszcze wieczorkiem wózek zobaczyć w sklepie i oby mi się na żywo spodobał bo już mam dość poszukiwań.

Witam, missiiss kciuki zaciśnięte, co do twardnienia brzucha to mi się to zdarza kilka razy dziennie, muszę wtedy poleżeć, mam nadzieję jedynie że szyjka się nie skraca, co do mężów ja mojego wychowałam zajeło mi to parę lat,ale po alkohol, papierosy i dragi nie sięga, dla każdego jest nadzieją trzeba używać odpowiednich argumentów i niestety czasem potrzeba czasu, najgorsi są kumple zwłaszcza tacy którzy są sami, mój ma takiego jednego z nieograniczonym czasem i nadal czasem się wymyka z domu na 2-3h.

Missiiss trzymamy kciuki zeby tam wszytsko było dobrze, nareszcie bedziesz miala to z głowy i bedziesz spokojniejsza :)

Sympatyczna no to az zerkne na tą sokowirówke, bo własnie te soki ze sklepu są straszne.. ja tylko błagam M zeby kupywał te drozsze bo maja choc ciut bardziej smak oddalony od chemii ale i tak to jest paranoja jaki to ma czasem smak... Już tak się Nam marzy to moze się skusimy wreszcie w najbliższym czasie :) A smaka to mi strasznego zrobilas jak napisałas z czego już soki próbowaliscie robic - mniam ! aż ślinka leci :tak::-)

Smile a jaki to dokładniej jedziecie wózek oglądnąć :D? koniecznie zdaj relacje :)

Witam w nowym roku znowu do nadrobienia sporo :D my myknelismy do siostry na sylwka wiec mialam luzika :)
Minka ogladalismy galaxy z 2011 cuuudo. Miejsca w srodku bardzo duzo, wygodny i ladnie "dopieszczony" ale jak dla mnie za duzy. Nie wsiadlabym za kierownice :D
Ciasteczko moj starszy ma 4 latka a obowiazkowo do spania pielucha i 2 misie :) i tez mam czesc z pepco i sa super :) -20 wrrr syberia :)
Nati zdrowka dla corci
Malgos zdolny syek :) a obrazek swietna pamiatka
Archea no jak to nie spotkamy sie juz tak mlode? Nie wiesz, ze my co roku to mamy mniej latek?? :D
Sosnowiczka zycze ci aby tym razem porod przebiegl znacznie lagodniej i dla rownowagi milych wspomnien z niego :)
Smile ja mowiac szczerze rozkow nie lubilam. Fakt babcie, dziadki czy ciocie na poczatku to tylko w rozkach chcialy trzymac a ja wolalam bez bo sie pewniej czulam :) a na zakupy rozowe pewnie niebawem sie udasz :)
Smile ja swojego chlopa przeklinalam nieco ponad 2 lata temu przed szpitalem, ze to jego wina, ze mnie tak boli i co trzecie w drodze :D
Kasia jak pokazujesz swoja corcie to uwierz, ze bralabym takie nawet trzy!! Slodziak :)

Maleducada tos nawojowa. Mam nadzieje, ze juz wsio oki :) terenowych kilka ogladalismy ale one wielkie z zewnatrz a w srodku kicha. Sa ekstra dla rodzinki 2+2 :)
Martyna bardzo wspolczuje sytuacji z mezem. Mam nadzieje, ze chlopina pojdzie po rozum do glowy i wroci z przeprosinami. Zycze ci duzo sily i spokoju.
Mamma-mila gratuluje synka :)
Missis zaciskam mocno kciukasy :)
No nadrobilam. Teraz lece sie ogarnac bo do okulisty z mikimna 10 smigamy. Mezasty wolnego nie dostal wiec mlodszego synka tez musze zabrac. Wezme mu talbeta to bedzie gral moze jakos damy rade :)

reklama
Archea jak będziesz kupować sokowirówkę to zwróć uwagę na to aby prześwit przy ostrzach ścierających owoce był jak najmniejszy praktycznie milimetrowy, zobaczysz to od góry zaglądając w lej na owoce ,wtedy odpadów /wiórów po owocach czy warzywach będzie mniej.Ja i taķ obieram wszystko oprócz jabłek a w nich wywalam ogryzek żeby potem móc zjeść nawet "surówkę" z tego co nie przemmieli maszyna;-)

Do góry