reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Mamuskaa- zawsze jak chce ma stała prace u mojego taty ale jemu sie ta praca nie podoba wiec czasem wyjezdza na rozny okres czasu.
Smile- to tak jak ja wczesnie zaczełas ,ale jakos mi sie to nie podoba:p
Lolcia- my Nelce tez tak wydzielamy zabawki bo tak to pozniej jesj sie nudza i cały pokój zawalony.
u nas koncerty byly tylko jak 3 wychodziły:p

A u nas ranna podbudka Nelka chyba mam oskrzela idziemy popołudniu do lekarza. Wczoraj myslałam ze jest ok juz i pozwoliłam mojej siostrze zabrac ja do moich rodziców a nad ranem kaszel musiała sie zgrzac i gotowe..
Ale za to mielismy wolne popołudnie :p
Jutro na 8.30 mam wizyte wiec troszke stres, brzuch mi jakos wczoraj wywaliłi:pZe dosc widoczny jest

Pisałyscie o wigili my w tym roku do moich rodziców jedziemy bd my i siostra ze swoim i rodzice wiec dla mnie komplet no i pysznosci mamusi :D:D

reklama
Ewcik - cześć! :)

Sosnowiczanka - ja też czekam na listonosza, ale jakoś przyjść nie chce. Mam nadzieję tylko, że nie przyjdzie akurat, jak będę na zakupach ;/

Archea i kasia ja wam zycze aby u was to sie nie sprawdzilo i aby dzieciaczki byly grzeczne jak aniolki ale proponuje sie jednak nastawic, ze moze byc roznie :)
Mamuska nie mam cukrzycy na szczescie, ale ze mialam ciazowa cukrzyce to teraz musze sie kluc i sprawdzac czy wsio jest oki :) i powiem uczciwie strasznie mnie to wkurza bo musze pilnowac godzin zeby sie zmierzyc :D moj tez wlasnie padl :)
Malgos powodzenia w przedszkoku :) ja wstawania na siku nie licze jako przerwy w spaniu bo zaraz sie klade i zasypiam a z mlodszym po kazdym jedzeniu musialam siedziec conajmniej 30 min :/
Missis to trzymamy kciuki aby od jutra sie uwineli szybko i abys na swieta w domku byla :)
Martyna bo to az strach ile dzieci teraz maja zabawek :D

Kurde ale mnie załatwili w przychodzi. Nie mogę się umówić do gin bo do końca grudnia nie ma lekarzy a na styczeń jeszcze terminów nie znają...jakaś porażka i nie wiem co mam teraz robić. Czy czekać do tego grudnia czy kombinować inną przychodnie. Od kiedy wróciłam z uk byłam tylko na usg.
Poradzcie coś:(

Mam dziś słaby dzień jednak zaraz się poplacze, Igor szaleje uspokoić się nawet na minutę nie chce. Oszaleje.

reklama
Grabola ja pierwsze słyszę o takim dzienniczku, wiem ze dla malucha od dnia porodu jest :D

Smile ale takie podstawowe badania morfologia i mocz to góra 15zl kosztuje. Chyba ze jakieś inne jeszcze musisz robić

Do góry