reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
Dziewczyny nie martwcie się kreskami - ja w dzień spodziewanej @ jak zrobiłam to wyszła taka bladziutka i co następna to stawała się ciemniejsza :) i tak nie jest jeszcze bordowa mimo ze juz tydzień po dacie spodziewanej @ ale nie ma siły żeby było inaczej, cały czas ciemnieje :)
Ja bym się obawiała gdybym się dowiedziała że są dwa serduszka czy podołam, zreszta to jednak zawsze zagrozona ciążą ale nigdy nie wiadomo co przyniesie los - u mnie w rodzinie nie ma takich przypadków raczej wiec nawet o tym nie myśle :)
Eh i gardło rozbolało, tak jakby choróbsko tylko czekało na ten stan - no ale zawsze jesienią więc co się dziwić.
Co polecacie na ból gardła?

Malgos,moglas jeszcze na vitalii np mnie widzieć.Bylas tam?

nie byłam, być może widziałam Ciebie na wrześniówkach 2010 o ile Ty tam byłaś;p
ja też uciekam spać bo stopy mi zmarzły;d brrr
miłej nocy:*
ps. Archea ja ba ból gardła polecam płukanie roztworem z soli;/ paskudne to jest ale mi zawsze pomaga. na pół szklanki przegotowanej letniej wody łyżeczka soli.

DZien dobry :)
Ginger fajnie, ze trafilas na dobrego lekarza :)
Smile brzusio pobolewac moze bo sie tam wszystko rozciaga :)
Archea zdrowka :) wpadaj na herbatke z rana :)
Moja kolezanka ma blizniaki dwoch chlopcow teraz mysla o kolejnej ciazy ale ona bardzo sie obawia kolejnej dwojeczki. Smiala sie, ze poki male brzdace byly to dawala rade teraz maja 4 latka i istne tornado razy dwa :D
Mi w dzien spodziewanej miesiaczki od razu wylazly 2 ciemne i to rowno sie pojawialy myslalam ze padne w lazience :D

Witam z rana ;)

Oczywiscie dzis z samego rana jak tylko wstalam polecialam robic test. Jak zobaczylam dwie piekne wyrazne kreseczki to sie uspokoilam na troszke :-)

Witam poniedzialkowo:-)

nie byłam, być może widziałam Ciebie na wrześniówkach 2010 o ile Ty tam byłaś;p
ja też uciekam spać bo stopy mi zmarzły;d brrr
miłej nocy:*
ps. Archea ja ba ból gardła polecam płukanie roztworem z soli;/ paskudne to jest ale mi zawsze pomaga. na pół szklanki przegotowanej letniej wody łyżeczka soli.

To napewno z wrzesnia mnie kojarzysz...
Pierwsza dzidzia miala sie wtedy narodzic,niestety nie byla tak szczesliwa jak oczekiwalismy:no:

Witam z rana ;)

Oczywiscie dzis z samego rana jak tylko wstalam polecialam robic test. Jak zobaczylam dwie piekne wyrazne kreseczki to sie uspokoilam na troszke :-)

No i pieknie:-D:-D:-D

Ja tez juz mam dwa testy za soba. Ale teraz i tak juz czuje wiec nie ma sensu mi robic wiecej:-D

Jutro rano mam wizyte u lekarza.Nie moj bo moj tylko srody i czwartki przyjmuje a ja juz potrzebuje l4

Dziewczynydawno mnie na bb nie bylo... Co to sa za 3 kropki przy profilu??

hej mamusie:* ja dziś miałam ciężką nockę, synek spał a ja jak na złość nie mogłam bo coś mnie boli pod łopatką..ani złapać oddech, ani nos wydmuchać, no nic...mama nasmarowała mnie maścią żywokostową ale jeszcze boli;( nie wiem czy to jakiś nerwoból czy coś innego;/ jak wracałam z przedszkola to zajechałam do przychodni i jak szybko weszłam tak szybko wyszłam tyle ludzi;/

malapralinka no widzisz kochana..pamięć mam dobrą ale krótką..kojarzę Ciebie z wrześniówek. Trzymam kciuki za Was:)
archea próbowałaś płukanki z soli?
Smile mówiłam, że nie masz się czego obawiać;d dawaj foto testu;)

ja dziś nie mam pomysłu na dzień..pewnie będę się obijać bo nic kompletnie nie chce mi się robić..myślę nad obiadem..może jakieś pulpeciki zrobię zwłaszcza, że jeszcze nie odrzuca mnie od mięsa a co pewnie niedługo nastąpi.

hej dziewczyny :)

matko świeta wczoraj miałam zalatany dzień bo jechałam do wro po kuchnie a tu tyle naskrobałyście :szok::-):-D

uzupełniłam liste :)

kilka rzeczy technicznych:

jolcia29
wpisuj na pogaduchach termin lub coś co byś chciałą dopisać do listy bo poźniej się robi bałagan :) i zapraszamy do pogawędek :)

dziewczyny: mamma-mila, GingerBaby, malapralinka, Kamcia2810, malutkans
czekam na wasze terminy porodów :) to wpisze na liste z odpowiednia datą. Jeżeli nie doczytałam to przepraszam. Wiem, że niektóre z was czekają na wizyte u gina więc jestem cierpliwa i tylko przypominam :tak:

a i przypominam tym które nie wiedzą, że można edytować swój poprzedni post i nie trzeba pisać post pod postem . chodzi mi o to by uniknąć że dwa czy trzy razy sami będziemy pisać posty jeden pod drugim własnego autorstwa :)

dobra już nie ględze :-p

fajnie że zrobiłyście watek ze zdjęciami :) będziemy mogły patrzeć jak nasze fasolki rosną z miesiąca na miesiąc :) pozniej można zrobić galeie brzuszków :D ale to jeszcze troche :)

ide mężowi pomagać bo już mnie męczy .... zaglądne po południu. nadrobiłam wszystko ale nie pamietam co komu odpisać. chyba za dużo jak na mój mózg ciażowy :-D

miłego dzionka :)

reklama
Lolcia oo bardzo chętnie :) to już szykuj tam jeśli możesz drugą w zapasie :-)
Rano to się obudziłam już z takim gardłem ze ciężej było mówic - jednak zastosuje się do rady Małgos - zobaczymy, może pomoże, oby tylko nie zostało to ze mną na dłuzej..

Smile świetnie :) teraz zostaje tylko o siebie dbać skoro już sama się upewniłaś :) a czas do wizity przeleci jak oszalały, nawet nie będziesz wiedziała kiedy :-)

No to czas dzwonić i się umawiać na wizyte ... :-D

EDIT. OOO NIEEEE :crazy: mówie Smile o wizycie a jak zadzwoniłam umówić się na wizyte to zdębiałam że będę musiała tyle czekać, ale no cóż - prywatnie i kolejki do niego to masz babo placek - 28 październik :szok:

Ostatnia edycja:
Do góry