reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
Witajcie...
Dawno mnie nie bylo na BB... Weszlam troszkę poczytać (znowu) o ciąży,o staraczkach.. Ledwo co mi wyszedł pozytywny test i z ciekawości zajrzalam do czerwcowek. Jestem w szoku, ze juz tyle przyszłych Mam tutaj jest:-)

witam i ja:) Nie pamiętam skąd ale kojarzę Twój nick:)

Kazda chce miec z kim gadac:wink: jak cos mowie mezowi ze piersi większe czy ze brzuch mnie boli w obcislych spodniach mowi ze swiruje. Jeszcze nikt nie wie tylko moj K I kolezanka z pracy. Mam wrażenie ze mam juz :-Dtaki brzuch ze widac hehehehe.Ale chyba wieczorami wychodzi jakoś

ja teraz siedzę i co chwilę podciągam bluzkę do góry patrząc na brzuch i piersi..nie wierzę, że tak szybko się powiększają. W mojej rodzinie babcia miała siostrę bliźniaczkę i straszą mnie, że może tym razem są dwa serduszka;d a ja taka chudzina, że nie wiem gdzie pomieściłabym dwójeczkę;d

Witam nowe dziewczyny

Haha a myslalam ze tylko ja mam z brzuchem tak na wieczor ze jakis wiekszy mi sie robi. W spodnie tez powoli sie nie mieszcze tzn guzik musze rozpinac ale ja chudzina jestem wiec to byl pierwszy znak ze cos jest na rzeczy.
Powiem wam ze ciutek sie martwie bo czasem mam jeszcze swoje objawy na @ brzuch czasem pobolewa itd ale to chyba jeszcze w miare normalne? Bozeee nie pamietam jak to bylo za pierwszym razem, jakas skleroze chyba juz mam.

mnie też jeszcze brzuch pobolewa i jakby jajniki;/

Kamcia strasznie sie martwie ze cos jest nie tak bo druga kreska taka blada wyszla, jutro chyba zrobie kolejny test z nadzieja ze kreska bedzie ciemniejsza. Przepraszam ze tak smece ale maz w pracy a mnie taki strach dopadl ze szkoda gadac.

w pierwszej ciąży mój pierwszy test po 10 dniach spóźnienia miesiączki był z jedną słabo widoczną kreseczką..zrobiłam następny po 3 dniach i były dwie piękne różowe krechy:) myślę, że nie masz powodów do obaw.

Smile moja "druga blada kreseczka"- praktycznie niewidoczna właśnie śpi obok mnie w łóżeczku. Więc jeśli cokolwiek ci pokazało się to nie masz powodu do obaw bo to jedynie oznacza, że ciąża jest wczesna i poziom hormonu we krwi jest jeszcze niski. Idź jutro rano do przychodni zrób sobie betę i będziesz spokojniejsza.

Witaj Malgos
Wszędzie uzywam tego loginu,chociaz na tym forum zaczelam...

Jesli chodzi o test to w poprzedniej ciąży mialam cień cienia.. Praktycznie niewidoczny. Kreska to kreska:)

udalo mi sie zamontowac jeden suwak drugi jakos nie umiem....Ja jak robilam test wychodzila jedna krecha, ale mnie tak cycki darły ze mowie no way poszlam na krew... a tam 25.3 hahahaha - mysle ale numer :szok:Fasola sliczna cała mama :eek: hihihihihi ja chuda nie jestem wrecz przeciwnie ale jak np. dlugo siedze w obcislych spodniach to mnie brzuch boli hihihihi

Malgos nam sie tez podobno moga trafic blizniaki. Uspokajacie mnie ze nie tylko ja tak mam, haha bo ja tez patrze co chwile na brzuch sprawdzam itd ale piersi mnie nie bola jakos...sutki rano mnie jakby mrowily tylko.

Uspokajacie mnie ufff dzieki dziewczyny ;**

Witaj Malgos
Wszędzie uzywam tego loginu,chociaz na tym forum zaczelam...

Jesli chodzi o test to w poprzedniej ciąży mialam cień cienia.. Praktycznie niewidoczny. Kreska to kreska:)

ja pamiętam Twój nick z forum właśnie..gdzieś musiałam coś czytać. miło, że trafiłaś też tutaj:)

Malgos nam sie tez podobno moga trafic blizniaki. Uspokajacie mnie ze nie tylko ja tak mam, haha bo ja tez patrze co chwile na brzuch sprawdzam itd ale piersi mnie nie bola jakos...sutki rano mnie jakby mrowily tylko.

Uspokajacie mnie ufff dzieki dziewczyny ;**

heh..ja uspokoję się dopiero na wizycie jak lekarz powie co i jak;d fajnie pewnie jest mieć bliźniaki ale ja jednak wolę jednego dzidziusia;d zwłaszcza, że mój mąż jest kierowcą i na jego pomoc mogę liczyć tylko w weekendy bądź podczas urlopu.

reklama
Malgos ja zdecydowanie tez wole jedno:-) Na pomoc meza moge liczyc bo on 5 dni w tyg jest w domu akurat na szczescie takze mysle ze damy rade od czerwca ;p

Zazdroszcze wam ze juz do lekarza mozecie isc ja chyba oszaleje do swojego pierwszego usg chyba ze cos wymysle :eek:

Do góry