malapralinka
Fanka BB :)
Tak sie wprosilam wieczornie...Mam nadzieje,ze nie macie nic przeciwko?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie...
Dawno mnie nie bylo na BB... Weszlam troszkę poczytać (znowu) o ciąży,o staraczkach.. Ledwo co mi wyszedł pozytywny test i z ciekawości zajrzalam do czerwcowek. Jestem w szoku, ze juz tyle przyszłych Mam tutaj jest:-)
Kazda chce miec z kim gadac jak cos mowie mezowi ze piersi większe czy ze brzuch mnie boli w obcislych spodniach mowi ze swiruje. Jeszcze nikt nie wie tylko moj K I kolezanka z pracy. Mam wrażenie ze mam juz taki brzuch ze widac hehehehe.Ale chyba wieczorami wychodzi jakoś
Witam nowe dziewczyny
Haha a myslalam ze tylko ja mam z brzuchem tak na wieczor ze jakis wiekszy mi sie robi. W spodnie tez powoli sie nie mieszcze tzn guzik musze rozpinac ale ja chudzina jestem wiec to byl pierwszy znak ze cos jest na rzeczy.
Powiem wam ze ciutek sie martwie bo czasem mam jeszcze swoje objawy na @ brzuch czasem pobolewa itd ale to chyba jeszcze w miare normalne? Bozeee nie pamietam jak to bylo za pierwszym razem, jakas skleroze chyba juz mam.
Kamcia strasznie sie martwie ze cos jest nie tak bo druga kreska taka blada wyszla, jutro chyba zrobie kolejny test z nadzieja ze kreska bedzie ciemniejsza. Przepraszam ze tak smece ale maz w pracy a mnie taki strach dopadl ze szkoda gadac.
Witaj Malgos
Wszędzie uzywam tego loginu,chociaz na tym forum zaczelam...
Jesli chodzi o test to w poprzedniej ciąży mialam cień cienia.. Praktycznie niewidoczny. Kreska to kreska
Malgos nam sie tez podobno moga trafic blizniaki. Uspokajacie mnie ze nie tylko ja tak mam, haha bo ja tez patrze co chwile na brzuch sprawdzam itd ale piersi mnie nie bola jakos...sutki rano mnie jakby mrowily tylko.
Uspokajacie mnie ufff dzieki dziewczyny ;**