reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Ja tez jakoś brzuch wzdety mam...
Dopiero we wtorek ide do lekarza..
Szczęście przeplata sie wraz ze z strachem..

Ginger to Twoja pierwsza ciąża? Nie masz suwaczkow,a o tej godz tematu z przedstawianiem sie juz nie ogarne

reklama
pierwsza pierwsza hehehehehe nie mam suwaczkow bo jeszcze nie wiem jak sie ja ustawia :D
Pralinka pomoge ci kopiujac hhihihihi Melduje się mam na imię Małgosia mam 28 lat. Mieszkam w okolicach Warszawy.To nasza pierwsza fasola :) Początek 6 tygodnia. Jestem mega zadowolona, zszkowana i jakoś w to nie mogę wierzyć hehehehe. Pozdrawiam :* :eek:

dziewczyny, żeby ustawić suwaczek musicie wejść w panel użytkownika i tam po lewej stronie macie opcje "edytuj sygnaturę". Wklejacie kod suwaczka i gotowe

My ponad 2 lata....policystyczne i problemy z tarczyca o jajnikach wiedzialam a o tarczycy wyszlo teraz w ciazy, bo moja nowa gin jest tez endokrynologiem. Jak zobaczyla jaki byl poziom tsh przed ciaza :szok: miala taka mine.... Kazala od razu łykac witaminy ktore maja w skladzie jod. zrobilam wszystkie badania zobaczymy co powie

Witam nowe dziewczyny

Haha a myslalam ze tylko ja mam z brzuchem tak na wieczor ze jakis wiekszy mi sie robi. W spodnie tez powoli sie nie mieszcze tzn guzik musze rozpinac ale ja chudzina jestem wiec to byl pierwszy znak ze cos jest na rzeczy.
Powiem wam ze ciutek sie martwie bo czasem mam jeszcze swoje objawy na @ brzuch czasem pobolewa itd ale to chyba jeszcze w miare normalne? Bozeee nie pamietam jak to bylo za pierwszym razem, jakas skleroze chyba juz mam.

Smile0206 bóle brzucha jak na okres to na początku jeden z objawów ciąży i to jest normalne bo dzieciątko wije sobie wygodne gniazdko na najbliższe miesiące :) Może założymy sobie wątek z dolegliwościami i objawami jakie nam towarzyszą? Pierworódkom będzie łatwiej zrozumieć co im dolega i co jest normalne. Z każdym miesiącem będzie się wszystko szybko zmieniać :-p

Witam wszystkie nowe mamusie ;)
A ja nie czuje zeby mi brzuch wzdymalo wieczorami. Jeszcze z brzuchem sie nic nie zmienia. Jedyne co to bolące piersi i brzuch wiec smile nie masz sie czym martwic ;)
tak obliczylam ze zabraknie mi z 6-8tabletek dupka do wyjazdu... kurcze musze jakos go zdobyc.

reklama
Kamcia strasznie sie martwie ze cos jest nie tak bo druga kreska taka blada wyszla, jutro chyba zrobie kolejny test z nadzieja ze kreska bedzie ciemniejsza. Przepraszam ze tak smece ale maz w pracy a mnie taki strach dopadl ze szkoda gadac.

Do góry