Dziewczyny nadgonić Was na forum to naprawdę ciężko
Ja już po wizycie! Lekarz pamietał mnie z poprzedniej ciąży, serducho bije pięknie, przepływy ok, kość nosowa jest, przezirność karokowa w porządku, wiec wizyta udana
a No i zapytał, czy obstawiamy płeć, więc powiedziałam, że oczywiście! Więc najechał między nóżki i wszystko było jasne hehe Powiedział, żeby się jeszcze nie przywiązywać, ale możliwe, że chłopczyk
Po wizycie skoczyliśmy do kina (wykorzytsaliśmy juz, ze moja mama przyjechała do Antka)
missiiss mi to leci mleko jeszcze, bo tydz temu przestałam karmić
Trzymam mocno kciuki, żebyś miałą córę, ale powiem C, że u mnie w obu ciążach serducho biło włąśnie ok 160. W pierwszej miałam piękną cerę, teraz syfki. W pierwszej zajadałam czekoladę i budyń, teraz cytruny. Pierwsza chłopak i teraz też ma być chłopak
ale ja też mówię, że do 3 razy sztuka
niobe gratuluję udanej wizyty! i przybijam piąteczkę! U nas też ma być drugi synuś
mamaAnia super, że wszystko ok! Kolejny chłopczyk
Smile, malos,MalaZosia,lolcia dzieki za kciuki
malgos jak sie czujesz? Przeszło choróbsko?
słabo, że antybiotyk nie pomógł! Oby teraz po inhalacjach przeszło...
myszkajoasia i jak? wyszłaś?
mamamm to smutne, że masz taką relację z teściem... Dobrze, że chociaż teściowa Cię wspiera...A Wy już pewnie srednio możecie się wyprowadzić od nich? Mąż tam ma gospodarstwo przejąć? Dobrze pamieam?
Sympatyczna bo nie ma jak na swoim!
martyna minie, na pewno
a powiedz, dowiaddywałaś się jak z tym zusem?
Sosonowiczanka super, że udało się znaleźć opiekunkę!
Trzymam kciuki za piątkową wizytę
ciasteczko super, że wizyta udana! No i gratuluję córy! Dwie dziewczyny, świetna sprawa (podejrzewam
a no i z doświadczenia wiem, bo mam siostrę
)
MałaZosia daj mi ten sernik!!! Błagam
jaki super konduktor!
Aneta witaj
Archea super! No to kolejna udana wizyta
gratulację
karotka czesć
Alkmena nie znam się kompletnie, więc te wyniki niewiele mi mówią!Ale mam nadzieję, że wszystko będzie ok!