martynaxyxymartyna
Fanka BB :)
Koga , Lolcia Ja absolutnie jestem za to wdzieczna tesciowej doceniam to jak najbardziej ale nie rozumiem jednego skoro sama to zaproponowała zaoferowała sie (bo tesc stwierdził ze jestem wyrodna matka ja che dziecko do złobka dac) to po co wypominki itp.I jak juz sie zajmuje to odpowiedzialnie .
Ale tak jak mówicie temat rzeka
Missis własnie próbowałąm z lekarzem ale u nas to nie działa bo Nela uwielbia szpitale i lekarzy..
Ale próbuje jej tłumaczy ze ja własnie dlatego szczypi moze pomoze.
Malgos Obrazy maluje , grafiki robie i rysunki no i oprócz tego zdjecia . Ale któras pytała czy mam strone i nie mam tylko fb ze zdjeciami ale zadko tam zagladam
Sympatyczna mi sie pomysł bardzo podoba bo mam skleroze a tak zawsze mozna zerknac
mamuśka
no mam nadzieje ze jej szybko minie..
Niobe ,mamaAnia
Gratulacje
missiis No ale cóz trzeba sobie radzic . U nas tez jedna na zycie druga na opłaty idzie tak ze srednio bylo .Z tym ze my nie nie mamy kredytu bo narzie mamy lokate na dom gdzie zbieramy polowe a druga na kredyt dostaniemy z malym oprocentowaniem bo procent lokaty na to pojdzie .Ale co mies min kwote wplaty mamy.
A my dzis zrobiłysmy mus wisniowy pycha
Ale tak jak mówicie temat rzeka
Missis własnie próbowałąm z lekarzem ale u nas to nie działa bo Nela uwielbia szpitale i lekarzy..
Ale próbuje jej tłumaczy ze ja własnie dlatego szczypi moze pomoze.
Malgos Obrazy maluje , grafiki robie i rysunki no i oprócz tego zdjecia . Ale któras pytała czy mam strone i nie mam tylko fb ze zdjeciami ale zadko tam zagladam
Sympatyczna mi sie pomysł bardzo podoba bo mam skleroze a tak zawsze mozna zerknac
mamuśka
no mam nadzieje ze jej szybko minie..
Niobe ,mamaAnia
Gratulacje
missiis No ale cóz trzeba sobie radzic . U nas tez jedna na zycie druga na opłaty idzie tak ze srednio bylo .Z tym ze my nie nie mamy kredytu bo narzie mamy lokate na dom gdzie zbieramy polowe a druga na kredyt dostaniemy z malym oprocentowaniem bo procent lokaty na to pojdzie .Ale co mies min kwote wplaty mamy.
A my dzis zrobiłysmy mus wisniowy pycha